Festa Major de Sant Feliu.

 

Programa de la Festa Major Sant Feliu d’Alella:

DIMARTS 19 I DIMECRES 20 DE JULIOL.

 • 18 h. Can Lleonart. Taller de peres farcides.
  Taller de cuina a càrrec de la Montserrat i la Carme Figueras. Aprèn la recepta més popular d’Alella.

 

DIVENDRES 22 DE JULIOL.

 • 20 h. Pavelló Municipal d’Esports. 22a Caminada Popular.
  Ja tenim de nou la Caminada en la seva versió nocturna. Començarem amb la darrera llum del dia i acabarem amb una lluna gairebé plena. Porteu aigua, bon calçat, frontal o llanterna i ganes de caminar. Finalitzarem fent un entrepà a la zona exterior del pavelló. Recorregut aproximat de 8-9 km. Cal inscripció prèvia. Inscripcions del 8 al 20 de juliol. Més informació i inscripcions:

 

DISSABTE 23 DE JULIOL.

 • 11 h. Riera Principal. 4t Campionat d’escultures amb Motoserra amb els Trabucaires del Vi d’Alella. Vine a veure la transformació d’un tronc en una figura. Per participar és obligatori l’ús dels Equips de Protecció Individual (EPI). Més informació al telèfon 647646142 (Quico Lluch).

 

DILLUNS 25 I DIMARTS 26 DE JULIOL.

 • De 17 a 19 h. Club de Tennis Alella Sistres. 2n Torneig de Pàdel de Festa Major. Club de Tennis Alella Sistres + Club de tennis Can Teixidor.
  Metodologia en format roda: 5 partits de 20 min. El primer partit es col·locaran les parelles a les pistes en funció de l’ordre d’inscripció, començant per la divisió superior  fins la inferior:
  – Pista 6 primera divisió.
  – Pista 5 segona divisió.
  – Pista 4 tercera divisió.
  – Pista 3 quarta divisió.
  Un cop finalitzat el partit de la parella guanyadora pujarà de pista i l’altre parella baixarà, si això passa a 1a divisió, el guanyador es manté. Quan finalitzi el temps en cas d’empat es farà un únic punt d’or.  Més informació i inscripcions.

 

DIJOUS 28 DE JULIOL.

 • 19 h. Plaça de l’Ajuntament. Pregó de Festa Major. El pregó d’enguany anirà a càrrec del club de futbol Alella, coincidint amnb l’any del centenari de l’entitat, a més comptarem amb una exhibició de falcons per part de la colla de Vilafranca.
 • 20.30 h. Plaça de l’Ajuntament. Espectacle itinerant a la Fresca. La companyia Cirquet confetti ens presenta un espectacle còmic, per a tots els públics, on tres personatges i una cadira gegant surten a prendre la fresca, generant diferents situacions còmiques al llarg d’un recorregut pel centre del poble.
 • 22 h. Hort de la Rectoria. Cinema a la fresca. Podeu votar la pel·lícula que voleu veure del 27 de juny al 7 de juliol en aquest ENLLAÇ.
 • De 21 a 24 h. Hort de la Rectoria. Servei de bar.

 

DIVENDRES 29 DE JULIOL.

 • De 18 a 22 h. Rambla d’Àngel Guimerà. Fira-Mercat Festa Major. L’Ajuntament d’Alella organitza durant la Festa Major una Fira-Mercat, per a la venda de productes alimentaris de catalogació artesana, ecològica, de proximitat o similiar, així com productes preferiblement artesans, a l’espai situat entre la plaça dels Germans Lleonart i la Plaça de l’Ajuntament
 • 18 h. Can Lleonart. Mural de Festa Major. Vine a pintar el mural de Festa Major a Can Lleonart. Porteu pinzells i recipients buits per a posar-hi pintura (com pots de iogurt) i poseu-vos roba que es pugui embrutar. També hi haurà berenar per a la quitxalla amb la col·laboració de l’Associació de Dones Solidàries d’Alella. Activitat adreçada a totes les edats.
 • 19.30 h.  Plaça de l’Ajuntament. Timbalella. Recorregut: PENDENT DE VALIDAR.
 • De 20 a 24 h. Hort de la Rectoria. Hort de la Rectoria. Vine a tastar nous sabors gastronòmics d’arreu del món de la mà de les ja conegudes Food Trucks a més comptarem amb la vitruck on podràs de tastar els vins de la DO d’Alella.
 •  21 h. Hort de la Rectoria. Actuació grup local.
 • 22.30 h. Carrer de Les Heures/Torrent Vallbona. Correfoc amb els Diables del Vi d’Alella. Recorregut:  Creuament entre el carrer de Les Heures i el Torrent Vallbona,  Torrent Vallbona, Santa Eulàlia,  Eduard Serra i Güell, Quatre Torres,  Riera Coma Fosca,  Don Bosco, Plaça de l’Església, Rector Desplà i  Plaça de l’Ajuntament. Vegeu les mesures de seguretat
 • 23.30 h. Hort de la Rectoria. Concert amb La banda del coche rojo. Bufen nous aires al panorama musical i aquesta brisa es deixa sentir en el repertori de la Banda del Coche Rojo, que aposta per músiques que connecten amb les noves generacions. Premi ARC 2016 al millor grup de versions
 • 01.30 h. Hort de la Rectoria. Sessió de DJ. 

 

DISSABTE 30 DE JULIOL.

 • 9 h.  Pista d’entrenament d’atletisme. 2a Cursa de la Pera. Cursa popular urbana de 5 km amb sortida i arribada a la Pista d’entrenament d’atletisme. Veniu a córrer vestides de verd, groc o disfressades de pera, en aquesta cursa el més important és passar-ho bé i riure una estona sense perdre el ritme.
  Cal inscripció prèvia. Inscripcions del 15 al 28 de juliol. Més informació i inscripcions: I si no vols córrer però ens pots ajudar fent de punt de control al recorregut, omple aquest FORMULARI o envia un correu a alella.esports@alella.cat
 • De 10 a 22 h. Rambla d’Àngel Guimerà. Fira-Mercat Festa Major. L’Ajuntament d’Alella organitza durant la Festa Major una Fira-Mercat, per a la venda de productes alimentaris de catalogació artesana, ecològica, de proximitat o similiar, així com productes preferiblement artesans, a l’espai situat entre la plaça dels Germans Lleonart i la Plaça de l’Ajuntament.
 • De 10.30 a 12 h. Plaça de l’Ajuntament davant de la seu de l’Associació de Dones Montserrat Roig. 25è Concurs de dibuix infantil. Hi hauran tres categories i en cadascuna tres premis, més un premi especial  que pot  ser atorgat a qualsevol dibuix. Diploma i obsequi a tots els participants. Concurs per infants de 3 a 12 anys, organitzat per l’Associació de Dones Montserrat Roig d’Alella. Inscripcions I lliurament de material de 10:30 a 11 h. Els dibuixos s’hauran de lliurar a les 12h al local de l’Associació de Dones Montserrat Roig (Plaça de l’Ajuntament)
 • 11 h. Carrer Àfrica. Activitats Aquàtiques. Vine a refrescar-te! No t’oblidis el vestit de bany!
 • 13 h. Riera Principal (sota el pont de l’autopista). 21a Guerra guarra i remullada amb l’esplai Guaita’l. Porteu una pistola d’aigua i veniu a divertir-vos jugant a la guerra de farina i aigua de colors. Per acabar d’enguarrar-nos, ens ficarem a la bassa de fang.
 • 18 h. Can Lleonart. Juga Menut. Combinació de jocs per no deixar ningú assegut a la cadira! Els nens i nenes de 0 a 3 anys s’endinsaran en una bombolla de sensacions formada per 15 plafons/jocs de 7m de diàmetre de terra tou pensat exclusivament per a ells.  A més a més hi haurà 45 jocs tradicionals repartits en sis estructures de fusta!!! Aquests faran que els nens i nenes a partir de 3 anys, així com els pares i mares, potenciïn l’agilitat, l’equilibri, l’habilitat i l’organització entre ells.
 • De 18 a 20 h. Can Lleonart. Exposició dels millors dibuixos del 25è concurs de dibuix infantil.
 • 18.30 h. Can Lleonart. 22è concurs de peres farcides i 4t concurs de plats cuinats amb peres. Més informació i bases a la pàg. XX.
 • De 19 a 24 h. Hort de la Rectoria. Espai Gastroneta. Vine a tastar nous sabors gastronòmics d’arreu del món de la mà de les ja conegudes Food Trucks a més comptarem amb la vitruck on podràs de tastar els vins de la ruta DO d’Alella.
 • 19 h. Hort de la Rectoria. Reggae per Xics. Quadern De Bitàcola és seu darrer treball. Enregistrat l’hivern del 2020, el resultat és un disc més madur, que proposa un viatge en vaixell travessant el mar amb la capitana i els seus nets. Un mar que també representa la immensitat desconeguda i per descobrir, com la vida mateixa, i un vaixell que també pot ser un espai on compartir i conviure amb un col·lectiu. A partir d’aquí la banda també planteja alguns temes amb reflexions sobre l’emergència climàtica, el valor de l’esforç o la reivindicació de la natura.
 • 19 h. Plaça d’Antoni Pujadas. Sardanes amb la Cobla Ciutat de Terrassa.
 • 20.30 h. Pavelló Municipal d’Esports. Espectacle Bona Gent. Durant anys, dècades, segles, hem aplaudit actors, actrius, dramatúrgies, escenografies, directors… però ens hem oblidat d’una peça clau del teatre: el públic. Quim Masferrer pensa que ha arribat l’hora de fer un homenatge al públic en un espectacle únic i impossible de repetir perquè el públic n’és el protagonista. Un protagonista, o millor dit: molts protagonistes, que escriuran l’argument d’aquesta experiència. Un espectacle ple de veritat. Un espectacle honest. Un espectacle on Quim Masferrer vol ser el teu espectador. Activitat gratuïta amb reserva d’entrada.
 • 22 h. Hort de la Rectoria. Nit de swing. Octavi Coronado Swingtet. Torna el clàssic de la Festa Major per gaudir en directe de la millor música de swing.
 • 23.30 h. Hort de la Rectoria. 80 Principales. Los 80 Principales estan considerats un dels millors tributs als 80, un viatge musical que repassa algunes de les millors cançons de la dècada, amb cançons de grups que han perdurat en el temps com Queen, Pink Floyd, AC/DC, Tequila, etc… Sens dubte és una de les bandes amb més projecció del moment, amb 7 anys d’experiència que els ha portat a tocar a les principals ciutats del país.
 • 01.30 h. Hort de la Rectoria. Sessió de DJ.

 

DIUMENGE 31 DE JULIOL.

 • De 10 a 22 h. Rambla d’Àngel Guimerà. Fira-Mercat Festa Major. L’Ajuntament d’Alella organitza durant la Festa Major una Fira-Mercat, per a la venda de productes alimentaris de catalogació artesana, ecològica, de proximitat o similiar, així com productes preferiblement artesans, a l’espai situat entre la plaça dels Germans Lleonart i la Plaça de l’Ajuntament.
 • 9 h. El Bosquet. OrientAlella: Cursa d’orientació en equip. Recuperem el Nord ! Amb l’ajuda de brúixoles i mapes el tornarem a trobar … o no … Punt de trobada i sortida al Bosquet d’Alella (davant de l’Escola Bressol “Els Pinyons”). Per participar cal organitzar un grup de 4 a 6 persones amb un mínim d’una persona adulta. L’activitat inclou un breu taller inicial amb l’explicació de les nocions bàsiques d’orientació necessàries per participar a l’activitat.  2 recorreguts amb diferents nivells per triar el que més s’adapti a les condicions del grup.
  Cal inscripció prèvia. Inscripcions del 15 al 28 de juliol.
 • 10 h. Pati de Can Lleonart. Lliurament de premis del 25è concurs de dibuix infantil.
 • 11 h. Plaça de l’Ajuntament.
 • 10è Campionat de tibada de llibant  amb la colla de Trabucaires del Vi d’Alella (categories masculina, femenina i infantil). Vine a demostrar la teva força jugant a estirar la corda. Un joc molt divertit que ens permetrà mesurar les nostre forces i unir-les a les d’altres veïns i veïnes del poble per posar a prova la nostra capacitat de treballar en equip. Places limitades. Més informació al telèfon 647476142 (Quico Lluch).
 • 13 h. Parc Gaudí. Festa de l’escuma. Fa calor i estem de festa. Per refrescar-vos i passar-vos-ho bé el millor que podeu fer és portar la canalla a la festa de l’escuma. Entremig d’escuma de tots colors no pararan de riure i de ballar!
 • 18 h. Hort de la Rectoria. Cercavila de la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers d’Alella. Recorregut:  Hort de la Rectoria, Coma Fosca, Dom Bosco, Balmes, Santa Eulàlia, Torrent Vallbona, Les Heures, Àngel Guimerà, carrer del Mig, Santa Eulàlia i final al parc Gaudí.
 • 18 h. Plaça d’Antoni Pujadas. Jocs d’Habilitat. Hi haurà un circuit delimitat amb tanques de fusta i amb terra tou pensat especialment per a nens i nenes d’1 a 6 anys, on hauran de recorre un trajecte realitzant diversos exercicis de moviment. Els nens a partir de 6 anys podran gaudir d’una pista hípica amb 6 cavalls preparats per competir. Només caldrà l’habilitat i la força d’aquells genets que desitgin formar part de les competicions. Qui s’apunta?
 • De 19 a 24 h Hort de la Rectoria. Espai Gastroneta. Vine a tastar nous sabors gastronòmics d’arreu del món de la mà de les ja conegudes Food Trucks a més comptarem amb la vitruck on podràs de tastar els vins de la ruta DO d’Alella.
 • 19 h. Hort de la Rectoria. Orelles de xocolata. Amb “hits” històrics com a fil conductor, nens, nenes, pares, mares i tota la família gaudeixen plegats de la música i alhora descobreixen els seus secrets. Orelles de Xocolata és una bona manera d’apropar la música en directe als més petits i despertar l’interès per la cultura musical a través de l’afició i l’entusiasme dels pares i mares.
 • 20 h. Plaça de l’Ajuntament. Repic de campanes a càrrec de Pere Xarrié (campaner d’Alella). 
 • 20.30 h. Hort de la Rectoria. Havaneres amb les Anxovetes. El grup d’havaneres cantat íntegrament en femení que ofereix un repertori clàssic i tradicional maridat amb una bona guitarra i un bon contrabaix. Assaborirem la vetllada amb rom cremat que ens prepararà en Quico Lluch.
 • 22 h. Can Lleonart. Correfoc infantil amb la Colla infantil dels Diables del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most. Recorregut: Can Lleonart (a l’alçada de l’oficina de turisme), Riera Coma Fosca, Don Bosco, Balmes, Santa Eulàlia, Serra i Güell, Quatre Torres i giratori de Coma Fosca. Vegeu les mesures de seguretat.
 • 23.30 h. Hort de la Rectoria. De Mortimers. Us presentem el Live Karaoke Show de De Mortimers, un espectacle amb més de 150 temes que s’escolten a les principals dutxes del país. És un grup amb més de 10 anys d’experiència sobre l’escenari on aquests 7 músics amb un directe gamberro i divertit us acompanyarà aquesta Festa Major per fer-vos sentir els autèntics protagonistes.
 • 01.30 h. Hort de la Rectoria. Sessió de DJ.

 

DILLUNS 1 D’AGOST.

 • 11 h Carrer de la Vinya. Splash Slide. Vine a refrescar-te en aquest súper tobogan urbà.
 • 12 h Església d’Alella. Missa solemne de Sant Feliu, patró d’Alella.
 • 18 h Happy Market. Pati Antigues Escoles Fabra. Activitat de joc simbòlic on els nens i nenes juguen a imitar la vida dels adults en un ambient de mercat actual. Els elements de joc són tots de fusta, metall i roba deixant de banda el plàstic. Endinsa’t en aquest encantador mercat d’estiu pensat per als més petits!
 • De 19 a 24 h. Hort de la Rectoria. Servei de bar.
 • 19 h Hort de la Rectoria. Concert amb l’Orquestra Maravella. El concert de tarda d’enguany comptem a una de les grans formacions de referència d’aquest país l’Orquetra Maravella.
 • 21 h Plaça de l’Ajuntament. Sopar Popular. Veniu a sopar en companyia a la plaça!  Cal portar el menjar de casa. A la plaça hi trobareu taules, cadires i també graelles per si us hi voleu coure el que més us agradi. Hi haurà servei de bar.
 • 22 h. Plaça de l’Ajuntament. Sortida amb la colla de Trabucaires del Vi d’Alella acompanyats dels Timbalers del Most d’Alella. Recorregut: Plaça de l’Ajuntament, Dom Bosco, Riera Fosca, Can Lleonart, Àngel Guimerà i final a l’Hort de la Rectoria.  Vegeu les mesures de seguretat.
 • 23 h. Hort de la Rectoria. Gran ball de gala amb l’Orquestra Maravella. A la nit, l’Orquestra Maravella es transforma per acomiadar la Festa Major de Sant Feliu amb tots els ingredients d’un gran ball de festa: alegria, ritme i bona companyia… Passi-ho bé i fins l’any que ve!
 • 1 h. Ajuntament. Castell de focs. Fi de festa de la mà dels Diables del Vi d’Alella amb un castell de focs.

Informació

Població
Alella
Activitat
Festa Major
Data
Dijous, 28-7-22
Dilluns, 1-8-22
Hora
A consultar
Adreça
A diversos punts de la població

Deixa un comentari