Dimarts 13

 • 21.30 h: Concert de Bossonya i Oques Grasses  al Pg. de la Rambla. Bossonayaés una formació de nou joves músics que fan un directe festiu de versions de rumba, reggae i ska que està causant sensació arreu on actuen. Oques Grasses és un grup de música osonenc amb un gran èxit en l’àmbit nacional. Tenen un estil musical variat, que s’enquadra especialment en el reggae-pop. Ens presentaran el seu nou disc Fans del Sol.

Dimecres 14

 • 19.30 h: Pregó, Gran Xeringa,Tanda de Lluïment i Cercavila a la Pl. de la Vila. Una traca de cinc-cents metres passarà pels carrers de la Costa i de Sant Anastasi i unirà la pl. de la Constitució –antiga pl. de la Vila– amb l’actual pl. de la Vila. La traca acaba amb l’espetec de dotze potents salves de morteret. Hi participaran: ball de bastons, ball de diables, diables, castellers, el drac Dom Fumera de Pavillard, els dragolins Pomada, Xarop i Xeringueta, els gegants Jeroni, Badamar, Dimonieta, Follet, i els trabucaires.  Els diferents entremesos aniran de la pl. de la Vila fins al pg. de la Rambla, on faran un lluïment. Recorregut: carrers de Francesc Layret, Carme, Sant Pere, Sant Pau i pg. de la Rambla.
 • 22:00 h: Castell de focs a la Platja dels Pescadors.
 • Acabat el castell de focs: Ball de Festa Major amb l’Orquestra Excellence al pg. de la Rambla. L’orquestra ens animarà a ballar tots els estils i ritmes musicals, des del tradicional vals o pasdoble, les salses i els mambos fins al txa-txa-txa, el swing o el rock’n’roll. La nit s’acabarà amb una sessió de música amb un discjòquei.

Dijous 15

 • 8:00 h: Matinades als carrers del barri del Centre.
 • 11.30 h: Ofici Solemne a l’Església de Santa Maria i repicada de campanes.  Els gegants Anastasi i Maria, com ja és tradició, oferiran un ball i un ram de flors a la patrona de la ciutat en nom de tots els badalonins i badalonines.
 • A continuació: Ballada de gegants a la Pl. de Barberà. A càrrec de la Colla de Geganters de Badalona. Tornada d’ofici. Els gegants Anastasi i Maria, els més antics de la ciutat, aniran en cercavila fins a la pl. de la Vila, on ballaran.
 • 14.30 h: Dinar popular al Pg. de la Rambla. En acabar el dinar hi haurà sobretaula. Les places són limitades i cal contactar amb la Comissió de Festes a comissiofestesbdn@gmail.com.
 • 18:00 h: Pentina el gat al Pg. de la Rambla. Espectacle d’animació per a tots els públics. Durant una bona estona ens convida a cantar, ballar, riure i jugar. Passi el que passi, que ningú marxi sense estar una mica més content i animat.
 • 19:00 h: Ballada de sardanes al Pg. de la Rambla. Amb la Cobla Premià. A càrrec de Badalona Sardanista.
 • 22:00 h: Bany de Bèsties a la Platja dels Pescadors. Les bèsties i els diables es desperten, acalorats, la nit de 15 d’agost i fan de les seves! Acabaran a l’aigua ben refrescats. Foc i bany,
  dues activitats ben badalonines. Recorregut: pg. Marítim, platja dels Pescadors (a l’alçada del carrer de Mar) i platja del Pont d’en Botifarreta. Hi participen: el ball de diables, els diables, La Trempada i el drac de Can Sofre. A càrrec de Badalona Bèsties de Foc.

 


Informació

Població
Badalona
Activitat
Festa Major Infantil Música
Data
Dimarts, 13-8-19
Dijous, 15-8-19

Deixa un comentari