Festa Major Can Massuet del Far 2018.

Dijous 9 d’agost

21:30 h. Sopar popular de Festa Major. Pista poliesportiva de Can Massuet. La millor manera de començar la festa major!!! Menú: Amanida, mongetes amb botifarra, Beguda (vi i aigua),pa, postres i cafè. Preu: Venda Anticipada 10 € (el mateix dia 15 €) Reserves fins al dimecres dia 08 d’agost a: * l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14) * Dimarts dia 7 d’agost de 10:00 a 13:00 h al Casal de Can Massuet. Aquest any també, durant el sopar, es procedirà a fer una QUINA (bingo) amb tots els participants al sopar. Premis i regals per als guanyadors, gentilesa dels comerciants del municipi. Es vendrà el típic plat commemoratiu.

Després del sopar. Ball a la pista de Can Massuet. Pista poliesportiva de Can Massuet. Els “Café Trio” tocaran perquè no paris de ballar durant una bona estona. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Divendres 10 d’agost

De 10:00 a 14:00 h. Bàsquet a Can Massuet. Pista poliesportiva de Can Massuet. Vine a participar al tradicional torneig de bàsquet 3×3 de la Festa Major de Can Massuet. Enguany també hi haurà un concurs de triples per a nens i per a adults. Begudes per a tots els participants Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com. El dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial al local superior del bar de la zona esportiva de can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Trofeus per als guanyadors.

17:00 h. Festa Major Can Massuet del Far. Passejada en bicicleta per la Història de Can Massuet. Sortida: Pl. de Can Massuet. Biciletada col·lectiva lenta i apta pera a tots els nivells, que travessa els espais forestals i agrícolas propers a Can Massuet del Far. Durant el recorregut hi haurà xíndria i meló per a tothom per gentilesa del Supermercat Dosrius (SUMA).També hi haurà llimonada natural per a tots els participants. Organitza Escola Natura del Corredor.

19:30 h. Karaoke Infantil. Pista poliesportiva de Can Massuet. Vine a demostrar les teves qualitats com a intèrpret… o si més no, a intentar-ho!!! Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat!

00:00 h. Nit de festa a Can Massuet. Pista poliesportiva de Can Massuet. Tornem a versionar les millors cançons de sempre amb “La Banda del Coche Rojo”. No us ho perdeu!!! Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Tot seguit. Nit No Tan Jove… Pista poliesportiva de Can Massuet. Enguany el dj Martini i l’Albert Vega no deixaran que paris de ballar ni un sol minut amb la música disco actual i d’altres èpoques passades. En definitiva: música per a tots els gustos!!!

Dissabte 11 d’agost

10:00 h. 9è Campionat de futbol 3×3. Pista poliesportiva de Can Massuet. Un cop més, una nova edició del torneig de Festa Major de futbol 3×3 que amb tanta participación compte any rere any. Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com El dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial, al Casal de Can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Begudes per a tots els participants. Trofeus per als guanyadors.

11:00 h. Missa Solemne. Església de Sant Andreu del Far. Missa Solemne

Tot seguit. Ballada de gegants. Era de Can Guinart. Si surten els gegants és senyal que és Festa Major!!! El gegants de Dosrius, conjuntament amb els grallers “Tocats del Grall”, ens oferiran una ballada ben lluïda.

Tot seguit. Vermut popular. Era de Can Guinart. Vine a l’acte més protocol·lari de la història de la festa major de Can Massuet del Far. La beguda del vermut serà gentilesa de Can Guinart.

14:30 h. Paella popular. Pista poliesportiva de Can Massuet. Menú: Paella, beguda (vi i aigua), pa, postres i cafè. Preu: Venda Anticipada 3 € (el mateix dia 7 €). Reserves fins al dimecres dia 08 d’agost a: * l’Ajuntament de 9:00 a 14:00 h. (93/791.80.14) * Dimarts dia 7 d’agost de 10:00 a 13:00 h al Casal de Can Massuet

17:00 h. Festa Major Can Massuet del Far. 5a Esclat -a-festa refrescant. Pistes de tennis de la zona esportiva. Porta banyador, xancles i moltes ganes de divertirte i refrescar-te. Gimcana amb inflables d’aigua per a tota la família. Hi haurà premis per a tots els participants !!!! Obligatori que hi hagi participants de diferents edats (nens i adults) a cada equip !!! Recorda de portar roba per canviar-te i així podràs continuar amb la festa. Organitza: Grup d’Esplai l’Esclat !!!

Tot seguit. Xocolatada infantil. Pista poliesportiva de Can Massuet. Xocolata i xurros per als més petits, per gentilesa de la xurreria Peñacorada.

19:00 h. Concert íntim a la Font del Ferro. Font del Ferro. Un moment únic, a la Font del Ferro: música en la intimitat amb el Grup “Aimar”.

23:00 h. NIT de Cabaret a Can Massuet. Pista poliesportiva de Can Massuet. Després de l’èxit de fa dos anys, enguany torna el Cabaret a Can Massuet. Els “Cabaret Show” ens oferiran un espectacle d’allò més variat. Hi haurà servei de bar a càrrec de la comissió de festes.

Tot seguit. Nit Jove. Pista poliesportiva de Can Massuet. El Dj “Diku” no deixarà que decaigui la festa fins a ben entrada la matinada…

Diumenge 12 d’agost

A partir de les 10:00 h. Americanes de pádel. Pistes de pádel. Vine a participar del millor pàdel del municipi!!!! Per a nens i adults. Places limitades !!!! Inscripcions de franc al correu electrònic: comissiofestescanmassuet@gmail.com. El dijous dia 09 d’agost també es podran fer inscripcions de manera presencial, al Casal de Can Massuet, de 16:00 a 19:00 h. Trofeus per als guanyadors.

17:30 h. Batucada. Pista poliesportiva de Can Massuet. Actuació del grup FUN-AO (Secció de percussió del Grup d’Esplai l’Esclat!!!) per donar inici a la darrera tarda de Festa Major!!!

Tot seguit. Lliurament de premis de Festa Major. Pista poliesportiva de Can Massuet. Es lliuraran tots els premis de totes les competicions de la Festa Major d’enguany.

Tot seguit. Gran Festa dels SÚPER HEROIS”. Pista poliesportiva de Can Massuet. Un any més la comissió convertirà la pista poliesportiva en tota una festa. Enguany estarà ambientada en els Súper Herois actuals i de sempre… no hi faltarà de res !!! Vine vestit per a l’ocasió: els nens i nenes que vinguin disfressats de super heroi tindran un obsequi… Durant la tarda Hi haurà servei de bar: podreu degustar begudes i entrepans calents (hamburgueses, frankfurts I xistorra) A partir de les 18:00 hi haurà tres hores de sessió de DJ per a totes les edats amb la seva festa “WE CAN SUPERHEROES”.

Tot seguit. Brindis i traca final. Pista poliesportiva de Can Massuet. La millor manera d’acomiadar la Festa Major 2018

Informació

Població
Dosrius
Activitat
Festa Major
Data
Dijous, 9-8-18
Diumenge, 12-8-18
Hora
21:30

Deixa un comentari