Celebrem la festa de Santa Madrona

 

Alella celebrarà el 15 de març festivitat de Santa Madrona amb una festa en honor de la seva patrona, que tindrà com a protagonista la geganta Madrona. La festa, que també s’emmarca en els actes de celebració del Dia Internacional de les Dones, està promoguda per les regidories de Festes i Equitat i té com a objectiu donar a conèixer la patrona d’Alella.

La celebració d’aquesta festivitat es va iniciar l’any 2017 amb l’estrena de toc de campanes per Santa Madrona, un reconeixement a la patrona del poble a través d’un toc de campanes creat especialment per a ella pel campaner Pere Xarrié.

Aprofitarem aquesta primera iniciativa per donar el tret de sortida a una festa a la qual enguany li  posarem més ingredients. Comptarem amb presència de la geganta Madrona i l’acompanyament de les noies timbaleres que pertanyen a l’entitat Diables del Vi d’Alella.

PROGRAMA DE LA FESTA

17 h Activitats i tallers a la Plaça de l’Ajuntament

  • Creació d’un kahoot amb preguntes i respostes sobre la Història de Santa Madrona. Activitat realitzada pel grup d’adolescents i adolescentes de l’Àgora.
  • Taller de titelles. Crea la teva Madrona.
  • Taller dibuix. Pinta la teva madrona.

18 h Arribada de la geganta Madrona amb l’acompanyament de les timbaleres d’Alella. 

18.15 h Espectacle de circ a carrer TRI-CIRC, a càrrec de CIRQUET CONFETTI

Un tricicle amb elements de circ, música swing i una pallassa al volant! Malabars, manipulació d’objectes, màgia i comicitat. Circ itinerant de petit format per a totes les edats i somriures.

19.30 h Repic de campanes en honor a Santa Madrona i final de Festa.

Informació

Població
Alella
Activitat
Festes
Data
Dimarts, 15-3-22
Hora
17 - 19:30
Preu
Gratuït
Adreça
Plaça de l'Ajuntament. Pl. de l'Ajuntament

Deixa un comentari