Festa de Sant Antoni Abat

 • A les 9:00 h, a l’Església Parroquial: Benedicció senzilla de panets davant la imatge de Sant Antoni. A continuació, repicada de campanes. La Comissió de Sant Antoni, acompanyada de la
  Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal, es dirigirà a la Casa de la Vila per saludar i convidar les autoritats i el veïnat.
 • A les 10:30 h: Recollida de la bandera de Sant Antoni a Can Lota i sortida cap a la plaça de la Vila acompanyats per l’Orquestra. En el recorregut es farà una parada de salutació a la imatge de
  Sant Antoni a Cal Traginer.
 • A les 11:00 h, a l’Església Parroquial: Ofi ci Solemne celebrat per Mossèn Antoni Suriol Castellvi, rector de la Parròquia i acompanyat pels mossens Aureli Gómez de Cadiñanos, Jordi Illa i Jordi Gutierrez. Tot l’Ofi ci estarà acompanyat per l’Orquestra, a honor i glòria de Sant Antoni Abat i en memòria dels que foren col·laboradors i divulgadors de la Festa.
 • A les 12:30 h, al pati de les antigues escoles Can Pons: Reunió de cavalleries per sortir a les 12:45 h cap a la plaça de la Vila.
 • A les 13:00h, a la plaça de la Vila: solemne benedicció. Seguidament s’efectuaran els tradicionals Tres Tombs. Aquest any, el capità de bandera, el portador i els cordonistes seran de la família de l’Hípica Rosell.
 • A les 17:00 h. al bar del Centre Recreatiu l’Aliança – El Casinet:  Cafè-Concert ofert per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 5 € per als no socis. Inclou val per a un cafè.
  Socis gratis.
 • A les 20:00 h, al Teatre del Centre Recreatiu l’Aliança – El Casinet: Concert cantat ofert per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 15 € per als no socis. Socis gratis.
 • A les 22:00 h, al Teatre del Centre Recreatiu l’Aliança – El Casinet: Ball de nit ofert per la Cobla-Orquestra La Principal de la Bisbal. Donatiu de 15 € per als no socis. Inclou val per a un cafè. Socis gratis.

NOTA: La Comissió organitzadora de la Festa de Sant Antoni Abat agraeix a tots els socis, comerciants, industrials, particulars i a l’Ajuntament de Vilassar de Dalt la seva preuada col·laboració.

Informació

Població
Vilassar de Dalt
Activitat
Festes
Data
Divendres, 17-1-20
Hora
9:00

Deixa un comentari