Fem Nadal Alella 

 

Encesa de llums de Nadal

Divendres 10 de desembre a les 18 h a la plaça de l’Ajuntament. Concert de la Coral Municipal d’Alella i Coral En-cantada de l’escola La Serreta.

Espectacle de Nadal

Dissabte 11 de desembre a les 19 h a Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. Jazz Nadal amb la Coral Polifònica Joia d’Alella. Aquest any el Nadal arriba a Alella a ritme de Jazz! Tant si sou de nadales com si no, aquest concert no deixarà indiferent a ningú! Temes de sempre amb un toc de swing, un espectacle amb cor i Big Band per gaudir de la música i redescobrir melodies.
Preus: Entre 7 i 9 €. Venda d’entrades: Oficina de Turisme alella.koobin.cat. Taquilla 1 hora abans de l’espectacle.

Fira de Nadal

Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre de 10 a 22 h a la Rambla d’Àngel Guimerà i Plaça dels Germans Lleonart.

Trenet de Nadal

Dissabte 18 de desembre de 10 a 14 i  de 17 a 20 h i diumenge 19 de desembre de 11 a 14 h. Trenet de Nadal 2 parades: Les Heures i carrer Àfrica, consulteu els recorreguts i els horaris.

Espectacle de  nadal

Dissabte 18 i diumenge 19 de desembre a les 19 h i diumenge 2 de gener a les 11 h a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. Els Pastorets d’Alella Tornen Els Pastorets d’Alella recuperant la tradició i la cultura popular d’un esdeveniment col·lectiu que reinterpreta la representació teatral típica dels dies de Nadal. L’argument combina els continguts del naixement de Jesús, la lluita del bé i del mal entre àngels i dimonis, i diverses històries i diàlegs dels pastors que rememoren el primer Nadal. Per reserva d’entrades contactar amb el Casal d’Alella: 609 65 26 53. Per reserva d’entrades: 609 65 2653.

Sorteig nadalenc

Sorteig de 50 paneres nadalenques per valor de 100 euros en vals descompte de diferents establiments d’Alella. Més informació en aquest enllaç.

Concurs d’aparadors

Concurs de carrers (fins al 12 de desembre emplenant aquest FORMULARI ). Més informació en aquest enllaç.

Concurs de façanes i balcons (fins al 12 de desembre emplenant aquest FORMULARI ). Més informació en aquest enllaç.

Visita dels Reis

Per participar a la cavalcada o a la recollida de cartes només cal que empleneu el  FORMULARI a partir del 22 de novembre. Més informació en aquest enllaç.

Dilluns 3 de gener i dimarts 4 de gener de  17 a 20 h Can Lleonart La Fàbrica de Joguines + Cartera Reial + Taller de fanalets.

Dimecres 5 de gener Cavalcada de Ses Majestats els Reis d’Orient.

Informació

Població
Alella
Activitat
Espectacle Fira Nadal
Data
Divendres, 10-12-21
Dimecres, 5-1-22
Adreça
Alella

Deixa un comentari

Banner 25N Diputació
Banner 25N Diputació