Estimem el Nadal a Badalona 2018.

Dissabte 1 de desembre

  • A les 18:00 h, a la pl. de la Vila: Encesa de llums. Aquest any, com a novetat, s’instal·larà a la plaça un gran arbre de Nadal transitable de més de 10 metres. L’arbre té una estructura que permet creuar-lo i fer-se fotografies en l’interior. A les 19:00 h, s’il·luminarà per primer cop el pont del Petroli.
  • A partir de les 20:00 h, al pg. Marítim: Concert Hola Nadal! d’Europa FM. Els cantants Álvaro Soler i Blas Cantó i els discjòqueis Wally López i Brian Cross protagonitzaran un espectacle presentat per Juanma Romero, conductor del programa ¿Me Pones?

Diumenge 2 de desembre: 23a edició del Mercat del Trasto de Nadal al parc de les Muntanyetes de Montigalà. Una fira que té l’objectiu de promoure la reutilització i donar valor als objectes usats que estiguin en bon estat perquè no es converteixin en residus i donin servei a persones que els necessitin.

Del 30 de novembre fins al dia de Reis:  Cinc grans caixes de regal visitables per dins guarniran diferents punts de ciutat. La inauguració d’aquestes caixes es convertirà en una jornada festiva que omplirà els carrers d’activitats.

Del 24 de novembre al 23 de desembre: Fira de Nadal a la plaça de la Plana. Diverses activitats i tallers de manualitats obertes a tots els públics.

Dimarts 18, dimecres 19 i dijous 20 de desembre:  Tió Gegant Solidari a la plaça de la Plana, on a la vegada es farà la recollida de menjar per al Banc dels Aliments.

Dilluns 24 i entre el 27 i 31 de desembre (amdós inclosos): Parc esportiu de Nadal al Complex Municipal de Montigalà.

Dissabte 15 de desembre: Escape Room a la Casa de la Vila. Les persones que ho desitgin podran descobrir la història de l’edifici a través d’un joc en què hauran de resoldre diversos enigmes i trencaclosques.

Del 2 al 4 de gener. El Centre Cultural l’Escorxador-Nau3 es transformarà en la fàbrica de joguines de Badalona, on els infants podran entregar les seves cartes als Tornemis, els personatges encarregats de fabricar les joguines que demanin i d’acompanyar als reis durant la Cavalcada de Reis Mags que es celebra el 5 de gener.

Del 13 de desembre al 6 de gener: Pessebre tradicional instal·lat a la plaça de la Vila i la Mostra de Pessebres i Diorames que es situa a la sala El Refugi. Tant el pessebre tradicional com la mostra s’inauguraran dijous 13 de desembre, amb una cantada de nadales a càrrec de cors escolars i d’alumnes del Conservatori Professional de Música de Badalona.

Del 10 de desembre al 2 de gener: Campanya Cap infant sense joguina, cap persona sense un somriure. Es pot participar fent una aportació econòmica a l’urna habilitada a la plaça de la Vila o fent entrega d’una joguina nova i preferentment didàctiques als diferents punts instal·lats a la ciutat.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Fira Infantil Música Nadal Taller
Data
Dissabte, 1-12-18
Diumenge, 6-1-19
Hora
18:00
Adreça
Pl. de la Vila i pg. Marítim

Deixa un comentari