Pampa i Dodó, dos veterans mags i rivals de tota la vida, es baten l’un contra l’altre en un combat sense precedents per saber qui dels dos és millor mag.
Utilitzaran les seves varetes màgiques i els seus ajudants a fi de guanyar aquest combat sigui com sigui, i deixar clar una vegada per totes qui dels dos és el millor.
Màgia, riures, grans Il·lusions, musica i ball és el resultat d’aquest màgic espectacle amb un final que no et deixarà indiferent.

Mag Pampa i Dodó, Dos grans mags veterans que son membres del Màgic Grup Maresme, tenen el repte de crear un espectacle de màgia familiar divertit i dinàmic
Després de molt treball i compartir experiències idees dels dos mags que no havien treballat mai junts abans, ha nascut aquest espectacle on tota la família s’ho passarà d’allò més bé.

 

Dodó i Mme.Hellen
Màgia còmica, aquest parell faran il·lusionar des de els més petits als més grans i a sobre amb ells, no podreu parar de riure.

Pampa i Churches

Màgia còmica i visual amb grans il·lusions , aquesta parella màgica farà amb els seus números que torneu a creure en la màgia.

Venta anticipada d’entrades: Presencialment a Cotó Fluix llaminadures

Aportació 8€

 

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Espectacle
Data
Dissabte, 23-10-21
Hora
19:00
Adreça
Can Bisa (Sala Roser Carrau). C/ de Montserrat, 8

Deixa un comentari