Escena & Llibres amb música i teatre.

 

El cicle Escena & Llibres continua promovent i donant a conèixer els joves artistes. Reserva gratuïta d’entrades. En aquesta ocasió hi haurà les següents actuacions:

Elo i Gigi

Disciplina: música

Participants: Gemma Baylach (ggbaylach) i Elodie Pagador (@elodiepagador)

Descripció: concert acústic en petit format, íntim i proper, que s’endinsarà en grans èxits de la música catala i internacional, a més de presentar una part del repertori propi com a compositories i artistes. Estils urbans, pop, R&B, reggaeton i soul sonaran al jardí de la Biblioteca Municipal.

Contes per a adults

Disciplina: teatre

Participants: Eduard Tardà Balaguer; Júlia Vinolo Faustino; Gemma Ventura Ramos; Ian Ariño Cano; Gisela Ruz Albacete; Carlota Caballero Alcázar, i Xènia Franco Martínez. (@cia.mortsdegana)

Descripció: En el dinar de Nadal, germans i cosins es retroben després d’anys, homenatjant el tiet, eix vertebral de la família, que fa poc va morir. Entre plats i rialles, s’entreveuen traumes personals i tensions familiars, revelats a través d’adaptacions actuals de contes tradicionals, on la comèdia i el drama teixeixen les trames ocultes de les relacions.

Això és un esbós

Disciplina: música

Participants: Marina Tomàs (@marinatomasamado) i Jordi Font (@jordifontmusic)

Descripció: La Marina i en Jordi es van conèixer estudiant composició contemporània al Conservatori del Liceu. Actualment, estan treballant junts en diversos projectes que inclouen música electrònica, música per dansa, loops, cançons i quartets de corda. En aquest concert, faran un tastet del que estan treballant amb música en directe.

 

 

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Música
Data
Diumenge, 19-5-24
Hora
12:00 - 13:00
Preu
Gratuït
Adreça
Jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. C de Santa Eulàlia, 66

Deixa un comentari