Escena i Llibres amb microteatre, poesia i música.

 

El cicle Escena i Llibres tanca la programació amb tres espectacles de curta durada per seguir promocionant el talent jove.

 

Big bang (microteatre).

Participants: Lluís Català Blesa i Violeta Martínez.

Sinopsi: Big bang mostra dues visions de la relació de parella: la d’un noi i la d’una noia. Una proposta en clau d’humor que vol sacsejar alguns mites de l’amor romàntic, especialment a l’adolescència, i que permet treballar amb els joves tota una sèrie de valors, a través de la reflexió i el debat, comparant el primer amor amb l’inici de l’univers. També hi ha referències al món social i al món natural, al canvi climàtic, a la dificultat per comunicar-nos entre les persones, i a com de complicat és, sovint, entendre’ns entre nosaltres o entendre els nostres propis sentiments.

Vers envers (poesia).

Participants: Queralt Morros Baró i Marcos Clavero Llorente.

Sinopsi: Recital de poesies pròpies a dues veus, una poesia més lluminosa i una altra més obscura s’ajunten formant un equilibri conceptual i sonor.

Músiques del món (música).

Participants: Glòria Prats (directora); Bernat Casares (pianista); Paula Moya, Clara Sabatés, Clara Espelt, Laura Espelt, Marlen Niubó, Marta Rocamora, Marta Turiella, Ada Maymó, Aina Bonick, Marta Sanvicente, Alba Lleixà, Elià Fabrer, Aogu Shimasaki, Erik Pujol, Sergi Garcia i Eloi Cañamero.

Sinopsi: Aquest cop, la coral Sons i Trons ha agafat les maletes i ha fet un viatge per descobrir músiques d’arreu del món. Costums, llengües i ritmes diferents que us faran gaudir i emocionar com mai.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Música Poesia Teatre i Dansa
Data
Divendres, 10-6-22
Hora
20 - 21
Preu
Entrades gratuïtes a través de l'app VdM.
Adreça
Jardí de la Biblioteca Municipal Ernest Lluch. C/ Santa Eulàlia, 66

Deixa un comentari