Presentació del llibre Els set colors de la Bet + Taller de manualitats Paraules de colors.

 

  • Presentació de l’àlbum il·lustrat guardonat amb el VIII Premi Internacional Àlbum Il·lustrat Ciutat de Benicarló 2021 a la Biblioteca Iluro.
  • Amb la presència de l’escriptora Sílvia Tarragó i la il·lustradora Laia Codina.
  • L’acte es complementarà amb el taller infantil Paraules de colors on es crearà un gran Arc de Sant Martí amb dibuixos per acompanyar a la Bet pel seu món de color!
  • *Aforament limitat. Gratuït. Recomanat a partir de 5 anys.
  • *Activitat emmarcada dins dels actes de celebració de Sant Jordi 2022.

Els set colors de la Bet és un àlbum infantil il·lustrat de les autores Sílvia Tarragó i Laia Codina, un viatge en el que els colors i els versos hi van de bracet per a què els infants s’inicien en el món de les paraules. L’obra ha estat guardonada amb el Premi Internacional Ciutat de Benicarló i l’ha publicada Onada Edicions.

La Bet és una nena que sap fer moltes coses. Li agrada dibuixar i ara aprèn a llegir. I a mesura que s’endinsa en les paraules, la menuda descobreix que la poesia li permet pintar tot el que li rodeja amb un fantàstic ventall de colors. Aquesta és la proposta de Els set colors de la Bet, el nou conte infantil de l’escriptora Sílvia Tarragó i la il·lustradora Laia Codina que arriba a les llibreries aquest mes d’abril. Ha estat publicat per Onada Edicions, i es presenta en un format de qualitat amb tapa dura, disponible en doble versió català-anglès i castellà-anglès.

L’obra s’ha proclamat guanyadora del Premi Internacional d’Àlbum Infantil Il·lustrat Ciutat de Benicarló, guardó de referència en el món de la literatura infantil. El jurat del mateix va reconèixer que Els set colors de la Bet empra la poesia per mostrar a la canalla que comença a llegir el poder simbòlic i evocador de les paraules, amb un ritme poètic que conjunta el relat escrit i l’il·lustrat. A més, té una doble vessant lúdica: identificar el missatge ocult en el poema i posar nom als set colors de desfilen per les fulles del llibre.

L’escriptora de Cabrera de Mar, Sílvia Tarragó Castrillón (Barcelona, 1968), és l’encarregada del text. Tarragó, que va ser llibretera durant catorze anys a Premià de Mar, és autora de novel·les com Temps de llum (2016), T’ho donaré tot (2017) o La doctora (2020), així com de la saga juvenil Top Fairies (2013), entre altres publicacions.

Per la seva banda, les il·lustracions són de Laia Codina Gasión (Sabadell, 1975), professora de dibuix formada a la Universitat de Barcelona i a l’Escola de la Dona de la Diputació de Barcelona amb una extensa trajectòria en el món de la il·lustració editorial.

Informació

Població
Cabrera de Mar
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dijous, 21-4-22
Hora
18
Preu
Gratuït.
Adreça
Biblioteca Ilturo. C/ Sant Joan, 8

Deixa un comentari