Conferència Els dos projectes de Pompeu Fabra, a càrrec de David Paloma. Activitat de l’Any Pompeu Fabra 2018 i del Correllengua 2018.

L’any 2018 està dedicat a commemorar la figura i l’obra de Pompeu Fabra. Així ho va acordar el Govern de Catalunya a l’agost passat per celebrar els 150 anys del naixement del lingüista i gramàtic català més il·lustre i els 100 de la publicació de la Gramàtica catalana.

David Paloma Sanllehí és Doctor en Filologia Catalana i professor de llengua catalana a la Facultat de Ciències de la Comunicació de la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha escrit, juntament amb altres autors, diverses obres relacionades amb les ciències del llenguatge. En són exemples el Diccionari de pronunciació en català, el Diccionari de dubtes i de barbarismes i la Guia fonètica per a les televisions locals. En línia, també es pot consultar el Diccionari de dubtes del català oral. És corresponsable, al costat de Mònica Montserrat, de la Ruta Pompeu Fabra a Barcelona, a Prada i a Bilbao.

Més informació a: www.canetdemar.cat/entitats/llengua i www.facebook.com/plcanet

Informació

Població
Canet de Mar
Activitat
Conferència
Data
Divendres, 19-10-18
Hora
19:30
Adreça
Sala Cultural Ramon de Capmany. Pl. dels Americanos, s/n

Deixa un comentari