El Vinafelindi celebra 20 anys.

 

 

Es celebra la 20ª edició de la festa solidària per excel·lència de l’Associació d’Ajut Humanitari GEA XXI, el VINAFELINDI. Aquesta festa consisteix en un Sopar Espectacle amb Menú Tradicional Indi, una Tómbola Solidària amb el sorteig de regals per a tothom que hi participa i un gran final de festa amb balls de Bollywood.

Els beneficis de la festa serviran per ajudar a subvencionar projectes de cooperació, d’emergències humanitàries i d’ajuda a persones locals en situacions vulnerables.

La festa té lloc a l’envelat de Vil·la Flora, gràcies a la cessió i col·laboració de l’Ajuntament de Canet de Mar. Consisteix en un Sopar Espectacle que consta d’un Menú Tradicional Indi i Balls de Bollywood a càrrec de Dakini Dance i Bhangra-Hey. L’aportació és de 20€ pel sopar indi (15€ pel menú infantil) i la recaptació va destinada als projectes que subvenciona i en els quals col·labora GEA XXI.

Les persones de Canet poden aconseguir les entrades a diversos establiments del municipi que es troben detallats al programa. Les de fora de Canet poden fer la reserva a geaxxi@geaxxi.cat i recollir els tiquets reservats a l’entrada de la festa.

En cas de no assistir al sopar, és possible col·laborar i fer un donatiu per transferència bancària al ES18 0182 3488 3502 0153 4080 amb el concepte “Fila 0 VINAFELINDI”.

El sopar començarà a les 9 del vespre, tot i que, en cas de no poder sopar a l’envelat, és possible assistir a la festa índia posterior amb balls de Bollywood.

Tómbola solidària: 

La gran tómbola solidària és un dels atractius de la festa, que fan possible una gran quantitat d’establiments comercials i empreses de Canet de Mar i d’altres poblacions que hi col·laboren de forma desinteressada. Els premis poden anar des d’una higiene bucal, a una revisió PRE-ITV, nits d’hotel, sopars, dinars, esmorzars, lots varis i entrades a cinemes i altres espectacles.

La confiança i el suport de totes les persones que, any rere any, han estat col·laborant i participant en aquesta festa demostren que també podem ser solidaris divertint-nos.

Com diu Tomàs Jover, president de GEA XXI, organitzadors de la festa, “el millor de tot no és el fet de tastar el bo i millor de la tradicional cuina índia, ni els sorprenents obsequis que et poden tocar a la tómbola, ni els divertidíssims balls de Bollywood. El millor de la festa és poder compartir amb tots els assistents un munt de sentiments molt propers que ens agermanen amb les més de 21.539 persones a qui hem pogut ajudar a millorar el seu present i el seu futur!!!”.

El treball de GEA XXI:

GEA XXI és una Associació d’ajut humanitari ubicada a Canet de Mar, on centra les seves activitats solidàries. Es va crear l’any 2001, amb l’objectiu que durant el nou segle es pogués fer realitat el somni d’aplacar els patiments més grans que resulten de l’extrema pobresa. Durant molts anys, els beneficis obtinguts amb la seva gestió es van destinar a la Fundació Vicenç Ferrer per crear fons d’estabilitat social per aldees de Dàlits, la classe social més marginada i pobre de la província d’Anantapur al sud de l’Índia. Actualment, continua col·laborant a l’Índia en els projectes educatius de Laia Foundation, en projectes d’emergències humanitàries que lluiten per evitar la desnutrició i en projectes més propers per donar suport a famílies vulnerables del propi entorn.

Més informació: www.geaxxi.cat

www.facebook.com/GEAXXICanetdeMar

Informació

Població
Canet de Mar
Activitat
Festes
Data
Dissabte, 10-6-23
Hora
21:00 - 23:30
Adreça
Vila Flora, C/ Via Cannetum, 4

Deixa un comentari