El Lago de los cisnes. Última funció de la temporada 2017-2018. Retransmissió en directe des de la Royal Opera House de Londres.

El llac dels cignes ha tingut un paper especial en el repertori de The Royal Ballet des de 1934. Aquesta temporada, The Royal Ballet estrena una nova producció amb coreografia addicional de l’Artista Resident, Liam Scarlett. Encara que roman fidel al text de Petipa- Ivanov, Scarlett aporta una nova mirada a la escenifi caciónd’aquest ballet clàssic, en col·laboració amb el seu escenògraf des de fa anys, John Macfarlane.

El llac dels cignes va ser la primera partitura de ballet de Chaikovski. Donat el seu estatus actual com probablement el més estimat i admirat de tots els ballets clàssics, resulta potser sorprenent que en la seva estrena en 1877 El llac dels cignes fos pobrament acollit. És gràcies a la producció de Marius Petipa i Lev Ivanov de 1895 com El llac dels cignes es va convertir en part no només de la consciència del ballet, sinó també de la més àmplia cultura popular. Aquest èxit ve assegurat no només per la sublim amplitud simfònica de la partitura de Chaikovski, sinó també pels cridaners contrastos coreogràfics entre les escenes en el palau real de Petipa i les líriques escenes al costat del llac creades per Ivanov.

 

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Teatre i Dansa
Data
Dimarts, 12-6-18
Hora
20:15
Preu
Anticipada: 17 €. Taquilla: 20 €
Adreça
Cinema La Calàndria. C/ Doctor Josep Agell, 7

Deixa un comentari