El fenomen nacional.

El fenomen nacional, de Carles Castellanos i Roger Castellanos, Edicions de 1979. Presentació del llibre amb els autors.Aquest llibre vol aportar elements per a l’anàlisi de la qüestió nacional i per al tractament polític del procés de construcció dels Països Catalans.

El moviment nacional català es troba en un moment d’efervescència i s’enfronta a un futur difícil, però alhora esperançador. Ho fa amb uns instruments d’anàlisi escassos i ben sovint poc elaborats i amb unes orientacions estratègiques vacil·lants o contradictòries, expressió de certa feblesa argumentativa.

El fenomen nacional vol aportar elements per a l’anàlisi de la qüestió nacional i per al tractament polític del procés de construcció dels Països Catalans. El present llibre té, doncs, un objectiu ben delimitat: incidir en la conjuntura actual amb noves eines. Som conscients que actualment ens juguem bona part de les possibilitats de futur en el repte independentista, unes possibilitats que van lligades, des de la nostra perspectiva d’anàlisi, a la conquesta de l’hegemonia de l’independentisme d’esquerres com a pràctica operativa en el si del moviment popular català.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Presentació de llibre
Data
divendres, 15-6-18
Hora
19:30
Adreça
Buc de Llibres, SCCL. C/ Muralla del Tigre, 31

Deixa un comentari