EL DILUVI (folk modern i mestissatge mediterrani)

És un grup de folk modern de la comarca de l’Alcoià (Alacant) que fusiona diversos estils musicals, com cúmbia, reggae, rumba, folk i música tradicional o d’arrel Valenciana. Es caracteritzen per utilitzar instruments de la zona mediterrània com el violí, la bandúrria, l’acordió diatònic, la guitarra flamenca, el guitarró i percussions de tot tipus, creant així un nou estil que anomenen Mestissatge Mediterrani.

Van néixer com una banda que versionaba cançons del cantautor Ovidi Montllor, tota una referència per a moltes bandes valencianes; avui ja interpreten les seves pròpies, encara que sense oblidar les seves influències inicials.

LA FLOR DEL OTRO  (fusió de rumba catalana, ska, reggae, ritmes llatins i rock)

És un projecte musical que neix a la primavera de 2013, en els carrers de Terrassa (Barcelona). Mabel Flors, la frontwoman del grup, va començar el 2007 a compondre la seva pròpia collita en descobrir que escriure li servia per arreglar-se el cor, fent de la música introspecció i teràpia. Al maig de 2013, aquest repertori va començar a prendre cos en unir-se amb Aleix Costa, Àlex Sánchez (Peri) i Pau Centelles (tots membres del grup Eskassa Llibertat de Terrassa), que van veure la possibilitat de crear un nou projecte al costat d’ella.

En menys d’1 any de cultiu van recollir els primers fruits i van experimentar un “subidón” a nivell local, omplint sales, terrasses, bars, places, carrers, casals populars i festes majors, regalant concerts que feien ballar des dels que porten bolquers fins als que porten bastó.
Amb ànsies de pol·linitzar els paisatges més propers i des de la humilitat que els va unir, van gravar un primer EP en 2014 que els va donar a conèixer. I com els detalls són els que marquen la diferència, en els directes utilitzaven unes estovalles de talps, un barret i un munt de CD en primera línia que segueix sent un enginyós marxandatge per a aquell que no es conformi amb música caduca.

CLOTILDES (grup de versions)

Membres del grup musical
Júlia Moreno: Teclat
Marcel Bernet: Baix i veus
Bruno de Fabriziis: Batería
Pere Elias: Guitarra
Jordi Moreno: Guitarra
Guillem Suñén: Veu
J.Bernat Reynés: Veu

PD PORCO ROSSO (patxanga tropical)

Porc maresmenc i d’essència tropical amb ganes de punxar música i rebolcar-se pel fang de de les festes més porcines de les contrades

Per a aquesta nit de revetlla, la Rierada ha preparat una oferta diversa, amb El Diluvi (folk modern i mestissatge mediterrani), la Flor del Otro (fusió de rumba catalana, ska, reggae, ritmes llatins i rock), Clotildes (grup de versions) i finalitzarà amb el PD Porco Rosso (patxanga tropical).

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
dissabte, 23-6-18
Hora
23:00
Adreça
Aparcament del Patronat Parroquial. C/ Sant Genís, 68

Deixa un comentari