El Cementiri, un museu a l’aire lliure.

Podreu contemplar-hi la Creu de Terme, que ha estat restaurada recentment, i obres d’art dissenyades i esculpides per artistes de renom, com ara Frederic Marès i Deulovol, Rafael Atché i Farré o Josep Llimona i Bruguera. Hi descobrireu personatges molt rellevants, així com fets que han conformat la identitat i la història del municipi.

Dissenyat el 1860 per l’arquitecte municipal masnoví Miquel Garriga i Roca, reemplaçava l’antic cementiri ubicat darrere l’actual església de Sant Pere.

El Cementiri del Masnou, encara que desconegut per moltes persones, es pot vincular amb altres cementiris destacats del Principat de gran mèrit artístic, com ara el d’Arenys de Mar, Lloret de Mar, Poblenou o Sitges, entre d’altres. Es pot crear un nexe entre tots aquests espais, que són transformats en la mateixa època per la presència d’una burgesia enriquida que vol comptar amb els artistes més ben considerats del moment.

Cal inscripció prèvia, omplint el formulari que es troba al peu d’aquesta pàgina.

Més informació: Oficina de Turisme – Casa de Cultura (93 557 18 34, casa.cultura@elmasnou.cat) Museu Municipal de Nàutica del Masnou (93 557 18 30, museu.nautica@elmasnou.cat)

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Visita guiada
Data
Diumenge, 4-11-18
Hora
11:00
Adreça
Cementiri. Av. Joan XXIII, 100

Deixa un comentari