Ebri Knight és un projecte sòlid, aixecat amb dedicació i esforç propi. Una reputació incontestable, guanyada a cop d’uns directes enèrgics i una actitud punk i compromesa, on la tradició musical mediterrània i la celta xoquen i exploten. El seu nou treball representarà el tret de sortida a una nova gira que els portarà a recórrer un cop més Catalunya, la resta dels Països Catalans i de l’Estat, a més d’Alemanya, país on han realitzat 18 concerts només el 2017.

Als maresmencs ningú els ha regalat res: A base d’entrega i autenticitat, han demostrat que és possible aconseguir l’estatus de cap de cartell, mantenint intacte el compromís i identitat. Avui en dia, no només són un grup habitual a les Festes Majors, Festivals i sales de concerts dels Països Catalans, també tenen projecció a l’exterior i giren amb regularitat per l’Estat Espanyol, Alemanya, Suïssa i França.

President Xai és una jove banda de les comarques gironines que uneix soul, rock i ska amb l’objectiu de crear un directe enèrgic i dinàmic, amb un repertori de temes propis en català i algunes versions de grups i artistes internacionals com The Cat Empire, Molotov Jukebox o Amy Winehouse. Està formada pels músics gironins Nina Pagès (veu), Martí Tarrés (guitarra), Àlex Caldas (baix), Jaume Parera (bateria), Joni Ripoll (trombó) i Pau Antúnez (trompeta) i Marc Vilalta (teclats).

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts
Data
Dissabte, 24-11-18
Hora
22:00
Preu
Ant. 8 € (+despes) / Taq. 12 €
Adreça
Sala Clap. C/ Serra i Moret, 6

Deixa un comentari