Jornades del Dia Internacional dels Museus.

 

Activitats gratuïtes entorn al 18 de maig. El lema establert per l’ICOM enguany és El poder dels museus, fent referència a la capacitat de transformació de la societat des dels equipaments museístics.

 

Dissabte, 14 de maig de 2022:

11 a 14 h – Portes obertes: Entrada gratuïta a l’exposició permanent i a les exposicions temporals.

18 a 19:15 h – Activitat familiar: Seguim el fil de la història…gaudir i descobrir el Premià antic: Visita guiada i joc de descoberta, es tracta d’una visita guiada amb dinàmica durant i després del passeig guiat per a l’exposició permanent del Museu.

Activitat públic general: La nit dels Museus: 

19 a 21 h – Entrem al taller de l’artista, amb Pol Peiró: Espectacle de pintura en viu per part de l’artista local Pol Peiró a l’espai expositiu del Museu on els visitants podran gaudir del  procés creatiu de l’artista i de la creació d’ una de les seves obres en directe.

22 i 23 h – Enrenou a la fàbrica!:  Visita teatralitzada a les instal·lacions del Museu de l’Estampació. Un empresari de Premià de Mar necessita fer una comanda per a la Fàbrica del Gas però els treballadors són en vaga. Podrà finalment realitzar la comanda?

 

Diumenge, 15 de maig de 2022:

11 a 14 h – Portes obertes: Entrada gratuïta a l’exposició permanent i a les exposicions temporals.

11 a 14 h – Presentació La joia del Museu del Museu de l’Estampació i la joia del Museu del Museu Romà: S’escollirà una peça singular de la col·lecció del Museu per a explicar-la en directe als visitants.

11 h Activitat familiar: Seguim el fil de la història…gaudir i descobrir el Premià antic: Visita guiada i joc de descoberta, es tracta d’una visita guiada amb dinàmica durant i després del passeig guiat per a l’exposició permanent del Museu.

12 i 13 h – El museu per dins, visita a les reserves: Un recorregut per la col·lecció no exposada del Museu de la mà d’un tècnic especialitzat. Les reserves alberguen les peces tèxtils i d’art no exposades a les col·leccions del Museu.

 

Dimecres, 18 de maig de 2022:

10 a 14h – Portes obertes: Vine a gaudir del Museu durant la jornada de portes obertes en ocasió al Dia Internacional dels Museus. Entrada gratuïta a l’exposició permanent i a les exposicions temporals.

 

Diumenge 22 de maig de 2022

12 a 13 h – Activitat familiar- Taller de l’Estampador: Què és una tela estampada? Us ho expliquem tot practicant amb els motlles de bac i el mètode de la lionesa, dues tècniques d’estampació manuals. Podeu portar la vostra pròpia samarreta per estampar-li un record del Museu! Imprescindible portar una peça de roba de cotó. 2 €.

 

Informació

Població
Premià de Mar
Activitat
Jornades
Data
Dissabte, 14-5-22
Dimecres, 18-5-22
Hora
A consultar
Preu
Gratuït
Adreça
Museu de l’Estampació. C/ Joan XXIII, 8

Deixa un comentari