Dia Internacional dels Museus.

El Museu del Càntir se suma al Dia Internacional dels Museus amb una programació especial del 18 al 20 de maig i portes obertes per visitar les instal·lacions

Divendres 18

Portes obertes.

Podràs visitar l’exposició permanent, l’exposició temàtica Càntirs d’arreu del món i la Joia del Museu ubicada al vestíbul.

Joia del museu. Càntir al·legòric a la República (Olot, 1913). Donació de Joan Guardia.

19 h Inauguració exposició: Glòria Badosa. Diàlegs.

Dissabte 19

Portes obertes i joia del Museu. Podràs visitar l’exposició permanent, l’exposició temàtica Càntirs d’arreu del món i la Joia del Museu ubicada al vestíbul.

Exposició temporal: Glòria Badosa. Diàlegs.

22 h La nit dels museus: Nit de gòspel, a càrrec del grup Argentona Cor de Gòspel. La formació musical farà una actuació per les diferents sales del museu. Al finalitzar es sortejaran entre els assistents varis CDs del Cor de Gòspel.

Diumenge 20

Portes obertes i joia del Museu: Podràs visitar l’exposició permanent, l’exposició temàtica Càntirs d’arreu del món i la Joia del Museu ubicada al vestíbul.

Exposició temporal: Glòria Badosa. Diàlegs

12 h Xerrada – Vermouth entorn a la Joia del Museu: El moviment republicà a Catalunya, a càrrec de Margarida Colomer i Rovira, professora d’història i historiadora especialitzada en el món contemporani.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Portes obertes
Data
Divendres, 18-5-18
Diumenge, 20-5-18
Adreça
Museu del Càntir. Pl. Església, 9

Deixa un comentari