Dentro de ti.

Autora: Àngela Landete.

Una història d’amor que analitza la psicologia dels patrons de conducta heretats, així com la possibilitat de lliurar-nos-en.

Sinopsi:
Miriam és una jove resolutiva i independent, doctora en Psicologia Clínica i cinturó negre de Krav Magà. La principal premissa del seu credo és no sucumbir a temptacions sentimentals que en trastoquin la seguretat.

D’altra banda, Àlex, fill d’un home manipulador que es fa respectar per la força, queda atrapat entre les vivències d’un passat pertorbat i la incertesa d’un futur fal·lible, incapaç de reaccionar, temorós d’evolucionar. La seva pròspera ocupació al Cos Nacional de Policia i la límpida innocència del seu fill Adrián són els seus dos únics motius de satisfacció. Des del seu origen més tendre, les trajectòries de tots dos s’entrecreuen misteriosament sense que cap dels dos en tingui coneixement.

Les seves vides transcorren com a línies paral·leles en desconeguda harmonia, fins que, desobeint les directrius geomètriques, convergeixen. La qüestió és: Quan s’estendrà aquest punt de tangència? Una història de llum i esperança on l’amor flueix al costat de la violència, fent miques tot estereotip unànimement acceptat.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Presentació de llibre
Data
Dijous, 4-4-24
Hora
18:00
Preu
Gratuït
Adreça
Biblioteca Joan Coromines. C/Josep Pujadas Truch, 1

Deixa un comentari