De tu a tu

Un espectacle de circ integrador que ens porta de viatge a la introspecció de les relacions personals que sorgeixen quan un individu se situa davant d’un altre.
Mur va ser el primer espectacle d’aquesta companyia, que tenia com a objectiu destruir murs i contribuir a millorar un món ple d’obstacles i amb menys oportunitats per a moltes persones de la nostra societat, com ara els propis membres de la companyia. Ells són la prova de l’existència dels murs, però també de la possibilitat de derruir-los.

Un espectacle concebut i dirigit per Nacho Flores, que s’estructura en cinc binomis dirigits i acompanyats d’un especialista de cada disciplina circense que es treballa.

Què passa quan dues persones es troben soles? Què sorgeix d’aquesta trobada? De tu a tu explora diferents disciplines, com ara l’acrobàcia amb patins, el clown, la bicicleta acrobàtica o els malabars amb beat box, a partir de la trobada entre dos artistes des de les mirades de Pau Portabella, Adrian Schvarzstein, Anna Pascual, Marta Torrents i Jordi Querol.

Durada: 70 minuts

Mesures de prevenció de la COVID-19

Organitzat per: Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Espectacle
Data
Diumenge, 12-12-21
Hora
19:00
Adreça
Teatre Monumental. C/ de la Riera, 169

Deixa un comentari