Exposició: De l’Òxid a la Forma. Gravats de Cecilia Morales.

 

Exposició de gravats de l’artista Cecilia Morales.

L’obra gràfica, des de gairebé totes les seves variants, s’assumeix sempre com a obra seriada i per això, moltes vegades és subestimat el seu valor artístic. Jo considero que una gran part de la riquesa de l’obra està en el procés creatiu que comporta la seva realització. 

La meva intenció és la cerca d’aquest punt d’originalitat; amb variacions diverses que parteixen d’una mateixa matriu que mai deixa de transformar-se. 

Ferros, coures, aluminis. Tots materials vius, que no sols estan subjectes a la seva pròpia forma o a la meva intervenció; sinó que també a la oxidació, al seu únic procés de deteriorament, i a vegades també a l’accident, on tots plegats, formaran part del resultat final.

No hi ha volta enrere, la matriu inicial em dicta el camí. Les formes, els òxids, els àcids que hi incideixen i l’alteren creant un tot indivisible. Per a mi aquet procés és l’obra en sí mateixa,  plasmar-ho en paper és només la seva conseqüència, un intent d’atrapar el que és efímer, d’aturar el temps.  

Horari: de dimarts a divendres de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, dissabtes d’11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, diumenges i festius d’11 h a 14 h.

 

Informació

Població
Argentona
Activitat
Exposició
Data
Divendres, 16-9-22
Diumenge, 6-11-22
Hora
Dt. a dv. de 10 h a 14 h i de 16 h a 20 h, ds. d'11 h a 14 h i de 17 h a 20 h, dg. i festius d'11 h a 14 h.
Preu
Gratuït
Adreça
Museu del Càntir. Pl. Església, 9

Deixa un comentari