Cursa Dona de Badalona 2019. Cursa de 5 km mixta organitzada per Bubo Sports Events, cursa solidaria a on es recaptaran diners per a la investigació contra el càncer de mama de l’Institut Català d’Oncologia.

Cinquena edició d’aquesta cursa que organitza Bubo Sports Events amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i la Federació de Dones de Badalona.

La Cursa de la Dona es desenvoluparà en un circuit urbà, familiar i planer de cinc quilòmetres, amb sortida i arribada al passeig Marítim de Badalona. Es tracta d’una cursa solidària a favor de la lluita contra el càncer de mama que vol conscienciar a tothom, i a les dones en particular, de la importància de la revisió i la prevenció d’aquesta malaltia.

La Cursa de la Dona de Badalona destinarà part de la recaptació econòmica obtinguda de les inscripcions a l’Institut Català d’Oncologia per la investigació contra el càncer de mama.

El lliurament dels dorsals es podrà fer el divendres 12 i dissabte dia 13 d’abril, d’11 a 20 hores, i diumenge dia 14, el mateix dia de la cursa, de 8:00 a 9:00 h al local del Front Marítim (en el port de Badalona).

Informació

Població
Badalona
Activitat
Cursa
Data
Diumenge, 14-4-19
Hora
10:00
Adreça
Pg. Marítim, cantonada c/ de l’Estrop (a l’alçada del pont del Petroli)
Pàgina web
http://www.cursadonabdn.com/

Deixa un comentari