Cossos de Lewy.

 

Exposició fotogràfica.

 

Alejandra Morales, artista visual, presenta unes imatges tridimensionals on vol reflectir com aquesta malaltia afecta les connexions neuronals que provoquen que les persones afectades per aquest tipus de demència connectin i desconnectin amb la realitat de forma intermitent.

La demència per cossos de Lewy és una malaltia degenerativa que provoca demència greu, alteracions conductuals i desorientació, i és la tercera causa de demència darrere de la malaltia d’Alzheimer i la demència vascular.

L’exposició es podrà visitar de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h i de 15.30 a 20 h i els dissabtes de 9.30 a 13.30 h.

Relacionada amb aquesta malaltia, i també en benefici de la recerca de la demència amb cossos de Lewy a l’Institut de Recerca Germans Trias i Pujol (IGTP), s’han programat dues xerrades a la Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté, situada al carrer de Jacinto Benavente, 3.

Les activitats formen part del programa Biblioteca i Salut del Servei de Salut Pública i el Servei de Cultura de l’Ajuntament.

Informació

Població
Badalona
Activitat
Exposició
Data
Dimecres, 11-1-23
Dissabte, 28-1-23
Hora
A consultar
Adreça
Biblioteca Canyadó i Casagemes – Joan Argenté. Jacinto Benavente, 3

Deixa un comentari