Coeducar a través dels contes.

Els contes són una eina educativa present al llarg de tota la vida, i tenen un paper molt important en la socialització dels infants. A través de les experiències dels seus personatges i les seves situacions, els contes acompanyen els infants en el seu desenvolupament al seu context quotidià i alhora estimulen la seva creativitat i imaginació. Però… som conscients de com influeixen als infants? Quins models els ofereixen? Quins valors tenen els seus personatges? En aquest taller ens aproparem al món dels contes per tal d’analitzar, amb perspectiva de gènere, els models i valors que transmeten i poder escollir i decidir amb major consciència i capacitat crítica.

Tertúlia dirigida a pares i mares amb infants de 0-12 anys.

Activitat a càrrec de CoeducAcció, cooperativa que treballa per la transformació educativa des d’una perspectiva de gènere. Són un equip de dones de diverses disciplines i edats, amb una llarga trajectòria en l’àmbit educatiu i del gènere.

Inscripció prèvia a la Biblioteca Municipal d’Argentona mitjançant el formulari que trobarà al següent enllaç, per telèfon (937971215) o presencialment.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Tertúlia
Data
Dissabte, 6-4-19
Hora
11:00
Adreça
Biblioteca Municipal Joan Fontcuberta i Gel. C/ Gran, 3

Deixa un comentari