Ceremony of Carols

Concert simfònic a càrrec de Veus – Cor Infantil Amics de la Unió

Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ofereix una selecció d’obres de gran bellesa amb acompanyament musical de la destacada arpista Esther Pinyol. El concert s’articula a través d’un repertori de diferents èpoques, però amb un nexe comú: el so de l’arpa que embolcalla les veus blanques de la formació coral. Sota la direcció de Josep Vila Jover, el cor interpreta quatre blocs que van del cant gregorià fins a l’estil contemporani de Bernat Vivancos.

L’obra central del concert és A Ceremony of Carols de Benjamin Britten, formada per onze moviments amb textos extrets de The English Galaxy of Shorter Poems. Se n’interpreta la primera versió, publicada el 1942 per a veus blanques (SSA), amb textos en anglès del segle XV i algunes parts en llatí. En destaca el cant de processó Hodie Christus natus est, antífona gregoriana que es pot sentir al principi i al final de l’obra.

La totalitat del concert es complementa amb el so de dues trompes, instrument de so característic que aporta un timbre harmoniós a la proposta. Veus – Cor Infantil Amics de la Unió ofereix el concert amb motiu dels 25 anys de la seva formació, juntament amb la de l’escola de música Amics de la Unió de Granollers.

 

Venda d’entrades:

Direcció de Cultura, (C/ de Sant Josep, 9 (Mataró, 08302))
Horari de venda d’entrades de dilluns a divendres de 9 a 14 h.

O entra els següent link.

Organitzat per: Foment Mataroní.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts
Data
Dissabte, 29-1-22
Hora
20
Adreça
Teatre Monumental. C/ de la Riera, 169

Deixa un comentari