Celebració del Dia Mundial de Teixir en Públic

Trobada de teixidores i teixidors per compartir experiències i coneixements per celebrar el Dia Mundial de Teixir en Públic.

El World Wide Knit in Public Day (WWKPD) se celebra a tot el món, a Mataró el col·lectiu IluroCratf n’ha impulsat la celebració des de l’any 2013, amb una acció ganxetaire a la plaça de Santa Maria. Des de fa sis anys el Museu de Mataró s’afegeix a la iniciativa i porta la celebració a Can Marfà Gènere de Punt.

Enguany, amb motiu de la celebració de l’Any Internacional de la Moderació promogut per les Nacions Unides per fomentar la inclusió social, el respecte de la diversitat, la comprensió, la tolerància i la cooperació, participarem en un projecte col·lectiu per fer una instal·lació tèxtil al pati de Can Marfà.

Tothom hi és convidat. Porteu ganxets, agulles i llana…

Passarem una bona estona teixint, tot gaudint i reivindicant les labors creatives. El dia de teixir en públic és l’oportunitat de mostrar que teixir pot ser una activitat per a tothom, i que el gust per teixir està estès arreu i en gaudeixen joves i grans, dones i homes.

Ho organitzen: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró i Ilurocraft

Informació

Població
Mataró
Activitat
Trobada
Data
Diumenge, 16-6-19
Hora
11:00
Adreça
Can Marfà Gènere de punt. C/ Can Marfà, 1

Deixa un comentari