Cartes d’amor.

 

Anexa.

 

L’obra se centra en dos personatges: Melissa Gardner i Andrew Ladd III, que es llegeixen l’un a l’altre les notes, cartes i postals en què, des de fa gairebé cinquanta anys, s’han explicat les esperances, ambicions, somnis, decepcions, victòries i fracassos que han tingut al llarg de la vida.

L’espectador coneixerà les seves vivències, l’amor fratern, espiritual, eròtic, les diverses sensibilitats entre home i dona, la inquietud i fragilitat de l’ésser humà davant la soledat i la importància del valor de la pertinença en la societat. Cartes de viatge i postals plenes d’esperances, ambicions, somnis, victòries i fracassos són el fil conductor d’aquesta peça magistral, plena d’humor i d’humanitat.

Nota de l’autor A.R Gurney:

Aquesta peça és una obra de teatre, o una mena d’obra de teatre, que no demana que els actors es memoritzin les rèpliques. Simplement ha estat escrita perquè la llegeixin en veu alta un actor i una actriu de més o menys la mateixa edat, i que s’asseguin l’un al costat de l’altre en una taula, davant d’un grup de gent sense que n’importi el nombre. La peça sembla funcionar millor si els actors no es miren. Malgrat això, els dos s’escolten de manera activa al llarg de tota la funció, així com escoltaríem un missatge de socors captat per una emissora que vingués de molt, molt lluny.

Per a tots els públics.

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Teatre de comèdia
Data
Dissabte, 25-2-23
Hora
20:00 - 21:30
Preu
10 €
Adreça
Espacio Escénico Ca n'Humet. Carrer Fontanills, 77

Deixa un comentari