Dins la Nit del Jazz, ambCarles Benavent Trio & Tomasito.

Carles Benavent (Barcelona, ​​1954) és una referència inapel·lable del jazz i la música creativa de l’últim mig segle. Hereu directe del llegat de Jaco Pastorius, el so únic de la seva baix ha seduït als més grans del jazz elèctric amb els quals ha treballat, des de Chick Corea fins Quincy Jones i Miles Davis i ha estat innovador absolut en un gènere tan arrelat com el flamenc al costat dels més grans exponents de la seva història moderna com el guitarrista Paco de Lucía, el cantaor Camarón de la Isla i el saxofonista Jorge Pardo.

Amb aquestes credencials hauríem de ser conscients del privilegi que suposa comptar, en la nòmina del jazz català, amb un dels músics més admirats i respectats de l’escena mundial. Des que es va obrir camí a la dècada dels setanta dins de l’anomenat so laietà amb grups com Música Urbana -al costat de Joan Albert Amargós- la progressió de Carles Benavent ha estat imparable. A les seves mans el baix elèctric i la mandolina han esdevingut instruments solistes amb una extraordinària entitat pròpia.

En plena maduresa de la seva evolució, ha desenvolupat en paral·lel seus projectes més personals com aquest trio amb el que ara es presenta en companyia del percussionista Aleix Tobias i d’un dels joves valors més ferms de l’escena jazzística actual com és el pianista Roger Mas. Un trio d’autèntic luxe que es redimensiona amb la participació en el compàs i el ball d’un geni en la matèria com Tomasito.

Informació

Població
Premià de Dalt
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 12-7-19
Hora
22:00
Preu
Ant: 12 € (atrapalo.com) Taq: 15 €
Adreça
Can Figueres. Riera de Sant Pere, 88

Deixa un comentari