Canvi climàtic i aigua: efectes sobre les migracions globals.

Jornades de Cooperació Mirades al món Accés a l’aigua: dret humà en perill!

Amb la participació de Francesc Mauri, meteoròleg de TV3; Gabriel Borràs, responsable de l’àrea d’adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat; i Beatriz Felipe, investigadora de la Universitat Rovira i Virgili i experta en migracions per causes climàtiques.

 • Francesc Mauri i Domènech
  Llicenciat en geografia i especialitzat en meteorologia. Des de 1985 treballa a Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya com a meteoròleg. És membre del Consell Assessor del Servei Meteorològic de Catalunya i des del 2014 dirigeix el programa Collita Pròpia.
 • Gabriel Borràs Calvo
  Llicenciat en biologia. La seva vida professional l’ha dedicada al món de l’aigua; des de l’any 1992 que ingressà a l’Agència Catalana de l’Aigua fins al març de 2011 ha treballat en la depuració d’aigües residuals i en la planificació de l’aigua a Catalunya.
  Des de fa vuit anys és el responsable de l’àrea d’adaptació de l’Oficina Catalana del Canvi Climàtic de la Generalitat de Catalunya i ha estat el coordinador tècnic del projecte Life MEDACC (2013-2018).
 • Beatriz Felipe Pérez
  Actualment és investigadora associada al Centre d’Estudis de Dret Ambiental de Tarragona (CEDAT) de la Universitat Rovira i Virgili i consultora independent en temes de migracions climàtiques, canvi climàtic, educació per a la justícia global i cooperació internacional, entre d’altres. Beatriz és doctora en Dret amb una tesi titulada Migracions climàtiques: reptes i propostes des del Dret Internacional. Premi Josep Miquel Prats a la millor tesi doctoral en Dret ambiental 2016. Entre altres publicacions científiques i divulgatives, és autora de l’informe Migracions Climàtiques: una aproximació al panorama actual, publicat per ECODES en 2018.

Informació

Població
Alella
Activitat
Tertúlia
Data
Dijous, 17-10-19
Hora
20:15
Adreça
CC Can Lleonart. Pl. Germans Lleonart, 1

Deixa un comentari