Demà pots ser tu.

Carla Vall, advocada d’Irídia, obrirà l’acte amb parlant sobre repressió a l’estat espanyol. Després, tindrà lloc una taula rodona amb membres de l’associació Afectats Dosrius, l’Associació Catalana pels Drets Civils, un docent de l’IES El Palau, Arnau Mora i Jordi Pessarrodona. L’acte comptarà també amb intervencions de Lluís Puig iValtonyc, exiliats a Brussel·les (via video). Presenta l’acte Marc Colomer.

La campanya

“Demàpotssertu – Mañanapuedessertú” és una campanya en defensa dels drets humans, actualment en risc a l’Estat espanyol. A través de la denúncia de diferents casos flagrants de vulneració de drets es vol despertar consciències a la nostra societat. Cada vegada que un dret és trepitjat, la democràcia s’esquerda i s’obre la porta a més vulneracions de drets.

La manca de llibertat d’expressió, els atacs a la llibertat d’informació, al dret a reunió, la persecució d’idees i la censura són algunes de les regressions de drets civils i polítics que les entitats impulsores de la campanya volen denunciar.

Aquestes entitats son: Òmnium Cultural, Fundació per la Pau, Associació Irídia. Centre per la Defensa dels Drets Humans, Novact. Institut Internacional per l’Acció Noviolenta, Institut de Drets Humans de Catalunya.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Xerrada
Data
Dissabte, 22-9-18
Hora
19:30
Adreça
Plaça de can Xammar.

Deixa un comentari