Sant Jordi a Caldes d’Estrac 2022.

El dissabte 23 d’abril:

  • De 10:00 a 14:00 h: Nova edició de la Fira d’entitats on els caldencs i les caldenques podran conèixer de primera mà el ric teixit associatiu del municipi. Els veïns i les veïnes es podran apropar a les diferents parades que hi hauràn!
  • A les 10.30 h: La guanyadora del primer premi de la categoria microrelats de la XXXVIII Mostra Literària del Maresme, Núria Oliva, visitarà la parada per a entregar a tothom qui s’apropi un exemplar del llibre on hi figura el seu relat ‘Botiga de vell’.
  • A les 11:00 h: Hora del Conte ‘El príncep cagacalces i altres contes de Sant Jordi’ a càrrec de Mercè Palay, qui explicarà una selecció de contes d’autor protagonitzats per personatges tradicionals de la Diada de Sant Jordi.
  • A les 12:00 h: Exhibició de patinatge artístic de la mà del Club Patinatge Artístic Caldes d’Estrac.
  • A les 12:30 h: Sessió de micro obert organitzat per la Fundació Palau, on tothom qui vulgui podrà llegir en veu alta un fragment d’una novel·la, un conte o un poema . Per a participar-hi, caldrà apuntar-se prèviament a la parada de la Fundació Palau.
  • A les 13:30 h: Petita actuació de lluïment amb la colla infantil dels Diables d’Estrac.

Paral·lelament, durant tota la jornada, la Biblioteca Can Milans tindrà a la seva parada una selecció de llibres, coordinarà un espai creatiu dels personatges de Sant Jordi i farà entrega dels punts de llibre personalitzats.

Organitzat per: Àrea de Cultura.

Informació

Població
Caldes d'Estrac
Activitat
Sant Jordi
Data
Dissabte, 23-4-22
Hora
10 - 14
Preu
Gratuït.
Adreça
Esplanada de Can Muntanyà. La Riera, 56

Deixa un comentari