Bibliobús.

Els deu bibliobusos de la Xarxa de Biblioteques Municipals presten el servei a tots els seus municipis complint les mesures de seguretat i adaptant els horaris per reduir els riscos de contagi.

Per saber els horaris al teu municipi consulta la web del bibliobús, les seves xarxes socials o bé al teu ajuntament.

Per a la correcta prestació del servei s’han de seguir les mesures adoptades següents:

  • Podeu accedir al bibliobús respectant l’aforament a un únic usuari o unitat familiar (infants o persona amb dependència amb un acompanyat).
  • Podeu agafar documents en préstec, retornar els que tingueu i sol·licitar els documents d’altres biblioteques a través del servei de préstec interbibliotecari.
  • Consulteu al Catàleg Aladí els títols que us interessin. Recordeu que, a més, teniu al vostre abast els llibres, pel·lícules, diaris i revistes de la plataforma de préstec digital eBiblioCAT.
  • Aconsellem que sol·liciteu prèviament els documents que siguin del vostre interès per mitjà del formulari Connecta, així els tindreu preparats quan vingueu, i si no sabeu quins documents voleu, podeu dir-nos quins temes us interessen i us en portarem una selecció perquè acabeu de triar quan vingueu.
  • Per seguretat, és obligatori que vingueu amb mascareta i que us renteu les mans amb gel hidroalcohòlic per accedir al bibliobús.
  • Podreu fer ús de l’equipament informàtic prèvia neteja de mans. El personal desinfectarà el maquinari després de cada ús.

Per a més informació poseu-vos en contacte enviant un correo a b.montnegre@diba.cat o trucant al 636495664.

Informació

Població
Òrrius
Activitat
Altres Activitats
Data
Dimecres, 2-3-22
Dimecres, 30-3-22
Hora
11 - 13
Adreça
Bibliobús Montnegre. C/Lleida

Deixa un comentari