Exposició: BADALONA DESCONEGUDA
Aquesta exposició recull un conjunt de fotografies fetes entre l’últim quart del segle XIX i l’últim quart del XX: cent anys d’intensos canvis per a Badalona, una vila que, en aquest període, es transformarà en ciutat i creixerà de forma gairebé ininterrompuda.
Aquest canvi queda molt ben testimoniat per les imatges de l’exposició, on podrem veure com la ciutat va ocupant el lloc dels camps i la vida urbana va desplaçant els hàbits rurals.
Gairebé totes les fotografies de la mostra es poden veure a la publicació La Badalona desapareguda, editada per Efadós amb la col·laboració del Museu. Aquí, però, es presenten organitzades d’una altra manera. Així, a banda dels apartats dedicats a edificis singulars, carrers i vistes panoràmiques, hi trobarem tres fils temàtics més: els rituals, el lleure i el treball.
Totes les fotografies formen part de les col·leccions de l’Arxiu d’Imatges del Museu i són només una minúscula part de les fotos que conservem i que ens permeten documentar la ciutat i la seva gent a través del temps. Gràcies a aquesta riquesa, podem entendre aquesta exposició com la primera d’una sèrie que us anirem oferint periòdicament.

Obert de dimarts a divendres de 10 a 14 h i de 17 a 20 h; dissabtes i diumenges de 10 a 14 h.

 

Informació

Població
Badalona
Activitat
Exposició
Data
Dimarts, 16-6-20
Diumenge, 6-9-20
Preu
Gratuït
Adreça
Museu de Badalona. Assemblea de Catalunya, 1

Deixa un comentari