Aula d’Extensió Universitària.

Organitzem conferències quinzenals durant el curs escolar ordinari a càrrec de professors universitaris, professionals especialitzats i personalitats destacades en diversos àmbits sobre temes d’interès general. La durada de les conferències és d’uns 45 minuts d’exposició, seguida d’un col·loqui amb la intervenció del públic.

Un cop finalitzada la conferència, es podrà trobar al web informació sobre la mateixa, documentació complementària i, sempre que es compti amb l’autorització del conferenciant, l’àudio o el video per poder revisualitzar-la.

26 Setembre. Sortir d’Espanya? A càrrec de Vicenç Villatoro i Lamolla. Llicenciat en Ciències de la Informació i escriptor.

10 Octubre. Casablanca. Sempre ens quedarà el mite. A càrrec d’Albert Beorlegui. Comentarista cinematogràfic.

24 Octubre. Els camins dels republicans cap als camps nazis. A càrrec de Rosa Toran, doctora en Història.

7 Novembre. El làser i les seves aplicacions. A càrrec de Lluís Prat i Viñes. Doctor en Enginyeria electrònica.

21 Novembre. Lesbos, el naufragi de l’Europa dels Valors. A càrrec de Lluís Caelles, periodista de la secció internacional de TV3.

5 Desembre. Centenari de la vaga de La Canadenca. A càrrec de Margarida Colomer i Rovira. Llicenciada en Història , especialitzada en Història contemporània.

12 Desembre. Visita al Museu d’Història de Catalunya.

19 Desembre. La família Strauss, valsos i històries del concert d’any nou. A càrrec de Marc Heilbron Ferrer, doctor en Musicologia i llicenciat en Història de l’art.

 

Consulta les conferències i programació prevista per als propers mesos.

Informació

Població
Argentona
Activitat
Conferència
Data
Dijous, 26-9-19
Dijous, 19-12-19
Hora
18:00
Preu
5 €. Socis Gratuït
Adreça
Saló de Pedra. C/ Gran, 61

Deixa un comentari