Arribada de la flama del Canigó i Revetlla de Sant Joan

L’Ajuntament convida la ciutadania a celebrar el solstici d’estiu amb la Revetlla popular de Sant Joan a la Riera Principal.  Per assistir-hi cal fer inscripció prèvia del 3 al 14 de juny de 2024 emplenant aquest FORMULARI, especificant el nombre d’entrades amb un límit màxim de 8 persones per inscripció.

Les persones que vulguin acompanyar la Flama del Canigó en els darrers metres del seu recorregut pels carrers d’Alella poden apuntar-se del 3 al 14 de juny  emplenant aquest FORMULARI. Es realitzarà un acompanyament des del parc de Can Sors a la Riera Principal, on els estarà esperant una comitiva sorpresa per donar la benvinguda a la Flama i encendre la foguera de Sant Joan.

Acompanyament de la Flama del Canigó

Un any més es crida a l’acompanyament voluntari de al Flama del Canigó durant l’últim tram des del parc del Tricentenari (Can Sors) fins a la Riera Principal, on es farà l’acte de rebuda de la Flama i s’encendrà la Foguera de Sant Joan.

  • Inscripcions del 3 al 14 de juny mitjançant aquest FORMULARI 

20h-20:45h Arribada de les persones inscrites al parc del Tricentenari.

20:45h-21h Arribada de la Flama a Can Sors i parada tècnica dels corredors que venen de Coll D’Ares.

21h Sortida de tots els corredors i corredores amb les persones voluntàries fins a la Riera.

21:30h Arribada a la Riera: Acte de Rebuda de la Flama i encesa de la foguera de Sant Joan amb els Trabucaires del Vi d’Alella.

Revetlla popular a la Riera principal

  • Reserva de taula a la Riera Principal del 3 al 14 de juny mitjançant aquest FORMULARI

20 h Obertura de portes i validació d’accés davant de la plaça d’Antoni Pujadas.

Torna el tradicional sopar popular de Sant Joan a la Riera amb inscripció prèvia. Del 3 al 14 de juny, qui així ho desitgi, pot inscriure’s al sopar popular omplint el formulari amb el nombre d’entrades que vol reservar. El nombre de persones admeses per inscripció és de màxim 8 persones i les places son limitades.

Les taules no seran numerades i s’aniran omplint conforme la ciutadania entri al recinte. Cal dur el menjar de casa, amb opció de cuinar a les graelles. Hi haurà servei de bar amb begudes.

A més, hi haurà música de revetlla per a tots els públics fins ben entrada la matinada!

 

Organitza l’Ajuntament d’Alella, hi col·laboren corredors/es i ciclistes de la Flama del Canigó, Trabucaires del Vi d’Alella i l’Unió Esportiva Alella

 AFECTACIONS VIÀRIES 


Divendres 21 de juny

Prohibit circular i estacionar a la part interior de la Riera Principal, fins a l’alçada del tancat de la deixalleria mòbil, del 20 de juny a les 23.59 h fins al 24 de juny a les 12 h. Prohibit a parcar des del començament de la Riera fins a l’entrada del centre mèdic).

No es podrà circular per lateral de la Riera Principal mentre es realitza la revetlla.


Diumenge 23 de juny

Prohibida la circulació a Riera Principal des de l’alçada de la plaça d’Antoni Pujadas fins a la Crison, de 19 a 3 h.

ALERTA AMB ELS PETARDS!

Informació

Població
Alella
Activitat
Festes Fira
Data
Diumenge, 23-6-24
Hora
21:30
Adreça
Riera Principal

Deixa un comentari