Àrea de reserva de les col·leccions tèxtils

Obertura al públic d’una nova àrea de reserva de col·leccions tèxtils del Museu de Mataró ubicada a la segona planta de Can Marfà Gènere de Punt. Aquest espai s’ha concebut d’una banda com a magatzem i zona de treball tècnic i d’altra banda com un espai públic per tal d’aprofundir en aspectes concrets de les col·leccions.

Els espais de reserva de les col·leccions que conserven els museus són imprescindibles per tal de garantir la protecció i preservació dels objectes. El treball tècnic que s’hi desenvolupa se centra en la identificació i inventari dels objectes i la prevenció de riscos segons les característiques físiques de cada peça.

La zona de l’àrea de reserva visitable ens mostra una selecció de peces d’indumentària dels anys 1960 al 1980, un període de canvis socials, econòmics i tecnològics que van influir decisivament en la consolidació d’algunes empreses capdavanteres del sector del punt a Catalunya, gràcies a l’aposta per la renovació tecnològica i l’adaptació de la producció en sèrie a les noves formes de consum marcades per la moda.

Ho organitza: Museu de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró

Informació

Població
Mataró
Activitat
Exposició
Data
Diumenge, 24-3-19
Hora
12:00
Adreça
Can Marfà Gènere de punt. C/ Can Marfà, 1

Deixa un comentari