Tres anys després del seu últim disc, torna un grup que ja no necessita presentació. Els Amics de les Arts publicaran un nou àlbum a principis de 2017 de la mà de Sony Music. Amb 11 anys de trajectòria a l’esquena, la banda segueix apostant per fer un salt endavant a cada disc. Aquest cop és majúscul.

Per produir, enregistrar i mesclar aquest nou treball, Els Amics de les Arts han comptat amb Tony Doogan (Escòcia), una de les figures clau per entendre la música pop independent britànica dels darrers vint anys. Amb una trajectòria contrastada a nivell mundial, Doogan ha estat el responsable sonor de bandes com Belle & Sebastian, Mogwai, David Byrne, Teenage Fan Club, Snow Patrol o Super Furry Animals.

El binomi Amics-Doogan ha donat com a resultat un disc descaradament expansiu, ple de cançons que eixamplen la sonoritat del grup sense renunciar a la seva perfectament coneguda identitat. Els Amics mantenen intacte l’estrany poder que els fa ser un grup únic. Destaca la col•laboració de l’OBC (Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya) en dues de les cançons. El disc ha estat masteritzat a Sterling Sound (NYC) pel llegendari Greg Calbi. El mític enginyer ha treballat en els últims treballs d’artistes com Bob Dylan, Bon Iver o Band of Horses.

Informació

Població
Vilassar de Mar
Activitat
Concerts Música
Data
divendres, 22-6-18
Hora
23:45
Adreça
Escola Pérez Sala. Av. Montevideo, 40

Deixa un comentari