Aliments biològics i qualitat nutricional, un binomi indestriable?

Un dels principals problemes que castiga la nostra societat és la manca d’aliments rics en nutrients i lliures de tòxics. Malgrat els avenços en la millora dels aliments, avui en dia l’agricultura biològica és l’únic sistema productiu que ens garanteix la màxim qualitat i seguretat dels seus productes. En aquest context, la producció ecològica és un dels pilars per generar una nova manera d’alimentar-nos, més sana, menys impactant amb el territori i que genera unes relacions més justes entre consumidor i productor.

A càrrec de Jordi Puig, ambientòleg.

Ho organitza: Biblioteques de Mataró – Direcció de Cultura de l’Ajuntament de Mataró.

Hi col·labora: Fundació Catalunya La Pedrera.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Xerrada
Data
Dimarts, 23-10-18
Hora
19:30
Adreça
Biblioteca Antoni Comas. C/ d'Enric Prat de la Riba, 110

Deixa un comentari