Adala és un nou projecte artístic nascut a la ciutat de Barcelona que pretén donar una volta al discurs cultural hegemònic. Entre el 2016 i el 2018, juntament amb The Same Song Band, creen el projecte ‘Born·Cel·Ona’ que conté tres àlbums de curta durada i catorze cançons de reggae llibertari.
El projecte és una arma carregada de crítica social, ètica i espiritualitat, que dispara contra totes les fronteres, les corones, el poder i totes les seves guerres. El missatge conscient i contracultural els mou a fer un tribut a un dels estils musicals més llibertaris de la història recent com és el reggae dels anys 70 i 80.

Andana és un projecte musical autogestionat que neix a la ciutat de Mataró al 2016 i que pren com a eina el reggae dels 70’s i 80’s, un dels estils de música més reivindicatius de la història, per transmetre les seves lletres.
Al gener del 2019, Andana treu Rise Again el seu primer treball. Un seguit de cançons que parlen sobre l’evolució constant d’un mateix, el fet de renéixer cada dia sent diferent a l’anterior però mantenint sempre la mateixa essència. És un crit contra el conformisme i les etiquetes que ens col·loquem i que no ens deixen canviar.
És un treball carregat d’energia amb molta espiritualitat, és un reflexa de la gran familia que és Andana i de les idees i sons que l’acompanyen, i això comporta que sigui un treball únic i sincer.

Informació

Població
Mataró
Activitat
Concerts Música
Data
Divendres, 12-4-19
Hora
22:00
Preu
Ant. 10 €. Taq. 12 €
Adreça
Sala Clap. C/ Serra i Moret, 6

Deixa un comentari