7a Cursa Popular El Masnou

El proper 09 de juny a les 09:30h organitzada per La Sansi, amb la col·laboració de l’ Ajuntament del Masnou i club nàutic del Masnou, es disputarà la 7a cursa popular del Masnou de 5km amb un recorregut molt ràpid totalment pla, amb sortida i arribada davant del club nàutic del Masnou.

Esperem prop de 900 participants, de totes les edats que podran participar conjuntament grans i petits, corrent o caminant.

Tots els participants, per 9 € d’inscripció rebran abans de participar, el dorsal amb nom i una samarreta tècnica, i al finalitzar, avituallament +  una bossa amb obsequis dels patrocinadors principals i més sorpreses, un pica-pica i un gran sorteig amb el número de dorsal. Per 6 € també podeu fer les inscripcions sense samarreta ni bossa d’obsequis, però sí, amb avituallament, pica-pica i possibilitat d’entrar en el sorteig.

Tots els participants podran gaudir de guarda-roba i tren gratuït, amb parada a l’estació d’Ocata a 100mts de la sortida. Al finalitzar la cursa podreu gaudir d’un bany a la piscina del club o a la platja. Més informació a la web de la cursa.

Inscripcions per internet al web https://www.lasansi.com/ca/cursa-el-masnou.
Ho organitza : Club d’Atletisme La Sansi, Ajuntament El Masnou, i el Club Nàutic El Masnou

 

Informació

Població
El Masnou
Activitat
Cursa
Data
Diumenge, 9-6-19
Hora
09:30
Adreça
Pg. Maritim

Deixa un comentari