El Centre de Formació i Prevenció és una entitat d’iniciativa social que ha participat des de 1979, any de la constitució dels primers ajuntaments elegits democràticament, en programes d’atenció especialitzada en col·lectius en risc d’exclusió social a la comarca del Maresme.

Volem celebrar aquests 40 anys d’exercici amb els principals actors del nostre trajecte: ciutadania, entitats i amics. L’objectiu de l’exposició és mostrar el material que al llarg dels anys ha anat quedant com a penyora de la nostra feina i fer-ne partícip a tots els implicats.

Un recorregut per la història de l’entitat que no deixa de ser el trajecte de la ciutat en la incorporació de drets i llibertats en polítiques socials, que han engrandit un teixit social que actualment sosté de base un important nombre de ciutadans.

La reunió en un espai expositiu dels efectes materials que ens representen, més enllà de la nostàlgia, ens projecten i encoratgen cap a un futur carregat de feina i alegries al costat d’aquells que més ho necessitin.

De dimarts a dissabtes feiners de 17.30 a 20.30 h, diumenges i festius d’11.30 a 13.30 h i de 18.30 a 20.30 h, dilluns tancat.

Ho organitza: Centre de Formació i Prevenció

Informació

Població
Mataró
Activitat
Exposició
Data
Divendres, 25-10-19
Diumenge, 24-11-19
Hora
13:30 - 20:30
Adreça
Ateneu Fundació Iluro, C/ de la Riera, 92

Deixa un comentari