12a edició de Músics en Residència.

 

Músics en Residència (MenR) és un projecte de música de cambra impulsat per l’Ajuntament d’Alella que neix l’any 2010 i s’incorpora a la programació regular del Festival d’Estiu d’aquest poble del Maresme.

Al mes de juliol, un grup de músics, que desenvolupen una carrera de nivell internacional, fan una estada a Alella per preparar els concerts. Tots els seus assajos són oberts al públic, amb el propòsit d’apropar tothom al procés d’interpretació musical i de permetre veure, entendre i copsar l’intens treball dels intèrprets. Al llarg de les edicions de MenR hi han participat més de setanta músics.

Els músics convidats s’allotgen en cases particulars de socis i col·laboradors, un dels trets diferencials del projecte. L’acollida d’aquestes famílies es complementa amb la implicació de comerços i entitats de tot el poble que fan de MenR un projecte de convivència i de comunitat.

Enguany, Músics en Residència presenta dos concerts: el 20 i el 21 de juliol a les 19:30h amb la participació de tretze músics. Els assajos gratuïts i oberts al públic es faran a l’Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella els dies 18 i 19 de 10 a 13 h i de 16 a 19:30 h, i el 20 i 21 de 10 a 13 h.

  • Entre el 17 i el 21 de juliol. Assajos de Músics en Residència. Assajos són oberts al públic, amb el propòsit d’apropar tothom al procés d’interpretació musical i de permetre veure, entendre i copsar l’intens treball dels intèrprets.
  • Dimecres 20 de juliol a les 19.30 h. Primer concert de Músics en Residència. Entre Europa i Amèrica. 1a part: Antonín Dvořák, Serguei Prokófiev i Leonard Bernstein. 2a part: Samuel Barber i Paul Hindemith.
  • Dijous 21 de juliol a les 19.30 h. Segon concert de Músics en Residència. Refugi i lloança. Dmitri Xostakóvitx i Olivier Messiaen.

Venda d’entrades:

Informació

Població
Alella
Activitat
Concerts
Data
Dimecres, 20-7-22
Dijous, 21-7-22
Hora
A consultar
Preu
Gratuït
Adreça
Espai d’Arts Escèniques Casal d’Alella. C/ Santa Teresa, 9
Pàgina web
www.alella.cat/musicsenresidencia

Deixa un comentari