Divendres 25 de maig.

10:30h Plaça de l’Ajuntament.

Inauguració de les XI Jornades de la Gent Gran Activa. Vine a la festa! Iniciarem les jornades amb aires de festivitat. Amb la Fundació Privada Tutelar Santa Clara, la Fundació Aymar i Puig, la residència Les Hortènsies i el centre de dia Els Rosers farem el pregó de benvinguda i tot seguit, realitzarem un lipdub amb tots els assistents. I per acabar, pica a pica per tothom! No t’ho pots perdre, vine a la festa!

18h Centre Cultural de Can Lleonart.

Taller de cuina. Altres receptes que pots fer amb peres de festa major. Transi Pitarch, cuinera de La DO, el bar del Mercat Municipal, ens ensenyarà a preparar unes receptes diferents amb les peres clàssiques. Una manera diferent i original de tastar-les.

Dissabte 26 de maig.

19h Casal de la Gent Gran (Can Gaza).

Còctels i ball amb el duo musical Mandràgora, organitzat per l’Associació de Gent Gran d’Alella. Preu: 7€.

Dilluns 28 de maig.

10.30h Biblioteca Ferrer i Guàrdia.

Teatre de contes. Falten pocs dies perquè entri l’estiu, tota la granja està revolucionada per culpa d’una visita inesperada que no agrada gens… Reviurem contes amb els avis i àvies de la Residència Els Rosers.

16h  Pati del Casal de Gent Gran (Can Gaza).

Taller de ioga intergeneracional, obert a tothom del poble. Una proposta del grup de ioga de l’Espai Jove i el grup de ioga de Can Gaza.

Dimarts 29 de maig.

10:30h  Pati del Casal de Gent Gran (Can Gaza).

Ruta saludable per Alella. Caminada en grup adreçada a gent gran amb l’objectiu de promoure la realització d’activitat física regular com a hàbit de salut. Finalitzarà amb un esmorzar saludable i una Exhibició de Bòccia (esport paralímpic similar a la petanca) amb l’equip de Bòccia de la Llar la Gavina. És oberta a tothom.

16h a 20h Casal de Gent Gran (Can Gaza).

6è Open de Dòmino i 7è Open de Canastra. Un clàssic de les jornades per provar l’estratègia i la sort. Organitza: Associació de Gent Gran d’Alella. Preu: 3€.

Dimecres 30 de maig.

9:30 h Llar d’infants municipal Els Pinyons.

7è Taller d’art intergeneracional. Activitat conjunta amb els avis i avis, els infants de la Llar i el jovent del PFI-PTT per preparar la decoració de les taules del dinar del 77è Dinar d’Homenatge a la Vellesa.

16 a 18h Antigues Escoles Fabra.

Taller de relacions i emocions quan et fas gran, a càrrec de la psicòloga clínica i coach Jaqueline Werner. El matrimoni després d’anys de convivència, es transforma en amistat o podem mantenir la flama? Les relacions que s’inicien passat els 60 anys, hi ha molts prejudicis per part de les famílies i la societat? I el sentiment de soledat, es dóna només quan falta la parella? En aquest taller parlarem, sense embuts, d’aquests temes que tant preocupa però que tant ens costa abordar.

Dijous 31 de maig.

16:30h Pati Casal de Gent gran (Can Gaza).

Taller de marxa nòrdica. Una activitat per iniciar-se en la tècnica d’aquesta activitat física saludable, apta per a tothom, que consisteix en incorporar uns bastons específics a la manera natural de caminar. És una activitat física poc agressiva i amb un nivell d’esforç determinat pel propi practicant. Finalitzarem amb un berenar saludable.

Informació

Població
Alella
Activitat
Altres Activitats
Data
Divendres, 25-5-18
Dijous, 31-5-18
Hora
10:30
Adreça
Av. Sant Josep de Calassanç, 23

Deixa un comentari