Publicat el 19/11/2015

L’Agrupament Escolta Serra de Marina de Vilassar de Dalt és l’encarregat d’organitzar i acollir l’acte. L’Assemblea és el principal òrgan de decisió de l’Associació i on es visualitza l’esperit de democràcia participativa en què eduquen els agrupaments escoltes.

El proper cap de setmana 21 i 22 de novembre, Escoltes Catalans celebrarà la 41a Assemblea General Ordinària (AGO) reunint més de 600 educadors i educadores dels 42 agrupaments escoltes membres de l’associació. 

L’AGO, que enguany es durà a terme al pavelló Can Banús de Vilassar de Dalt és la trobada més important del calendari de l’Associació i el seu màxim òrgan de decisió. Els centenars de joves assembleistes votaran memòries, programes, propostes i un nou Pla Triennal que definirà les noves línies d’actuació, en un intens cap de setmana.

L’acte serà acollit per l’Agrupament Escolta Serra de Marina de Vilassar de Dalt. El seu paper d’amfitrions consistirà a coordinar bona part de les tasques d’organització, amb ajuda dels familiars del cau  i d’antics membres de l’Associació.

L’Assemblea començarà dissabte a les 16h. A l’obertura intervindrà l’alcalde de Vilassar de Dalt, Xavier Godàs i Pérez i, entre d’altres convidats, hi serà present Toni Reig, director general en funcions de Joventut del Departament de Benestar Social. Diumenge a les 14h es farà la cloenda de l’acte, i en aquest cas serà el cooperativista i activista Jordi Garcia Jané, qui prendrà la paraula per animar els joves a participar i a implicar-se en la societat.

Deixa un comentari