Publicat el 13/01/2023

El jurat ha seleccionat per al Carnaval 2023 la proposta presentada per Nil Borrell, estudiant d’Arts plàstiques i disseny en assistència al producte gràfic imprès a l’Escola d’Art Pau Gargallo

 

 

El cartell per al Carnaval, presentat per Nil Borrell, ha estat escollit entre els 43 dissenys presentats per un jurat format per un representant de la Comissió de Carnestoltes de Bufalà; Miquel Aregay i Àgata Gil, professors dels Cicles Formatius de Grau Superior i Estudis Superiors de Disseny Gràfic que s’imparteixen a l’escola; la il·lustradora i autora de còmics Genie Espinosa; i tècnics dels serveis de Cultura i de Comunicació de l’Ajuntament de Badalona.
El mateix jurat ha seleccionat com a finalista l’obra de Clara Campamar, estudiant de primer curs d’Arts plàstiques i disseny en il·lustració.

Del 13 al 22 de febrer una exposició temporal al centre cívic Torre Mena permetrà gaudir dels diferents dissenys presentats pels alumnes en aquesta edició.

El cartell de Nil Borrell il·lustrarà les activitats que s’inclouran en el Carnaval de Badalona 2023 que tindran lloc durant el cap de setmana del 18 i 19 febrer, com ara la 41a Rua de Carnestoltes a Llefià i el Carnaval Infantil a Bufalà.

Imatge cartell Carnaval 2023: http://badalona.cat/portalWeb/getfile?dID=126165&rendition=web

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Badalona

 

Deixa un comentari