Publicat el 24/07/2017

La selecció  de les entitats va fer-se mitjançant una votació celebrada el passat 12 de juliol.

Les persones interessades, veïnes de Premià de Dalt i majors de 16 anys, tenen temps fins al 31 de juliol per a inscriure’s en el Consell de Poble, una eina de participació ciutadana que posa en marxa la regidora responsable d’aquest àmbit, Inma Fernández.

El Consell és el mitjà i canal per fer arribar a l’Ajuntament la veu del ciutadà sobre temes de tot tipus que afecten el municipi. La dissenyadora local Georgina Coma ha estat la creadora de la imatge gràfica del Consell de Poble.

El Consell de Poble de Premià de Dalt comença a prendre forma

Dimarts 12 de juliol, la regidora de Participació Ciutadana, Inma Fernández, es va reunir amb les entitats del poble interessades a participar en aquest ens per a escollir-ne 5 representants.

Aquestes són les que formaran part del Consell de Poble junt a 5 veïns/es. Les mateixes entitats van escollir per votació els seus representants que seran:

  • Eulàlia Camps (ANC).
  • Ernest Corominas (SC Sant Jaume).
  • Joan Pasqual (Associació d’Artistes).
  • Miguel Ramírez (Oncolliga).
  • José Luís López Guillén (DISA Premià).

D’entre els ciutadans majors de 16 anys que es poden inscriure fins al 31 de juliol al Consell de Poble també s’escolliran, en aquest cas per sorteig públic, 5 representants, que s’uniran als 5 de les entitats locals, l’alcalde, la secretària municipal i 5 regidors (1 per cada grup polític amb representació municipal).

El Consell preveu reunir-se com a mínim un cop l’any.

Es pot fer la inscripció on-line: http://www.premiadedalt.cat/formulari.php?id=6241, o emplenar el formulari i portar-lo a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà (OAC), al Punt d’Informació Juvenil La Fletxa o al Servei Municipal d’Ocupació i Promoció Econòmica.

Deixa un comentari