Escolars de la Sagrada Família entrevisten l´alcalde per confeccionar un mapa de la comunitat del Masnou | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/10/2011

Un grup d´alumnes de l´escola Sagrada Família del Masnou, el passat dijous, varen visitar l´Ajuntament per entrevistar l´alcalde, Pere Parés (CiU), com a part del treball que estan duent a terme per elaborar un mapa de la comunitat del Masnou.
Aquest projecte s´emmarca dintre el programa “Connecting Classrooms”, promogut pel British Council i el Departament d´Ensenyament de la Generalitat, i té com a objectiu principal  interconnectar centres d´ensenyament de diversos països d´Europa. El Sagrada Família va ser designat directament per la Generalitat com un dels deu centres que representen Catalunya, segons representants del Departament, per la bona tasca realitzada per l´escola en la integració de nou alumnat i de cultures diferents.
El programa “Connecting Classrooms” té una durada de tres anys, i preveu un premi per als millors centres, al qual vol optar la Sagrada Família del Masnou amb el seu mapa de la comunitat del Masnou. Per a la seva elaboració, els escolars han preguntat a l´alcalde sobre aspectes de la història del municipi, sobre les polítiques locals que es duen a terme per a la integració de població de cultures diferents i sobre la protecció de col•lectius com ara la gent gran, entre altres temes.

Deixa un comentari