Publicat el 09/11/2021

El dia 20 de novembre tornen els escenaris secrets a la nostra vila. I ho fan amb tres disciplines ben diferents: teatre, circ i òpera

Què són els escenaris secrets…? Una experiència que ofereix al participant poder gaudir de tres espectacles sorpresa, d’una durada aproximada de 20 minuts, que es porten a terme en tres espais diferents de la nostra població adaptats per l´ocasió.

La regidoria de Cultura recupera aquesta activitat que es va iniciar l´any 2017, perduda durant la pandèmia, per acostar altre cop les arts escèniques a la població i ajudar a la recuperació dels nivells de públic de la programació cultural estable programada a la nostra població.

Per aconseguir la teva entrada (3€) cal entrar, al web del Teatre Principal.
Un cop tingueu l’entrada, apunteu-vos a l’agenda que el dissabte 20 de novembre de 2021 a les 18:30h s’ha de ser al C.C.Calisay, punt de trobada de l’activitat. Les places són limitades!

L’activitat té una durada aproximada de 3h i 30m. Si creieu que us serà complicat assistir a totes les representacions i només voleu  gaudir del darrer espectacle d´òpera, la setmana del 15 de novembre s’obrirà la venda d’entrades restants, també a 3€, per poder gaudir del concert d’òpera. Pel gust que dóna compartir la cultura, ens hi trobem!!!

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Arenys de Mar

Deixa un comentari